Inlägg från: Anonym (Orolig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig)

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 12:45:45 följande:
    Jag är gift med en helt underbar man, men problemet är att han vill ha barn men det vill inte jag. Han är helt inne i det, och anser att det är livets Mening. Det är klart att han får tycka det, men det har blivit för mycket. Han vill ha en massa barn annars ska han gå och skaffa barn med någon annan? Han skämtar nog om det litegrann, men om jag inte föder barn åt honom tänker han lämna mig? Jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar men jag är inte redo för barn just nu! Kanske ett barn i framtiden, men inte 5-6 stycken!! Det är väl jag som bestämmer? Eller tycker ni att mannen har lika mycket rätt? Jag skulle vilja adoptera istället, men nej han tycker att det är helt Fel! Adoption skulle han aldrig gå med på. Jag vill inte lämna honom, men vad ska jag göra? 
    Jag har en vännina som bor i USA och fått problem som du har. Hon har också en "helt underbar man"... Nu har hon 3 barn med "hennes underbara man", och hon vill bara skilja sig honom vilket kan hon inte helt enkelt... Hon är helt ekonomiskt beroende av mannen. 

    Jag tror att din man är inte alls underbar eftersom han accepterar inte alls dina önskemål och framtidsplaner...
  • Anonym (Orolig)
    SweeneyTodd skrev 2011-12-25 16:29:18 följande:
    Det här låter inte klokt. Låter som psykiskt misshandel, det är inte okey att använda ord för att kränka någon.
    Får man fråga vilken religion han tillhör? Och vart han kommer ifrån? Och du kan visst lämna honom, i sverige är det lagligt med skilsmässa.
    Jag håller med dig... Det är inte normalt...
Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!