• von Brev

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 15:47:28 följande:
    Han tror inte att jag har någon anledning till att fly, och jag får använda internet, men måste radera historiken eftersom att han är där och tittar. Han tror ju att vi lever det nästan perfekta livet (bara barn som fattas), så varför skulle jag ha planer på att fly..? Så jag får använda internet, handla osv. Men om jag ska handla måste en tjejkompis med eller så ska han prata i telefon med mig under hela den tiden som jag är borta. Annars kanske jag "råkar" skaffa barn med någon. Han säger själv att frestelsen alltid finns, och att det är hans uppgift att håla djävulen borta från mig. 
    Vilken otroligt korkad kille du har, ursäkta ordvalet!
    Han tror ju med andra ord att om du är ute ensam och handlar i en butik, så finns det en risk för att du har sex med en annan man där bakom mjölkhyllan, och blir med barn?!
    Till och med andra religiösa män har kanske en lite mer verklighetsförankrad oro, typ "hm, min tjej och den där killkompisen hon umgås med väldigt ofta... de känns lite osäkert... tänk om deras vänskap utvecklas till kärlek". Det är ju lite mer befogad oro. Men att djävulen skulle göra att du låter dig befruktas av en främmande snubbe på stan - det låter bara som en dålig blandning av religion och lätt utvecklingsstörning.

    Snälla, gå inte på hans naiva lögner, det låter som att han är 11 år. Samhället, inte ens USA, förtjänar att ha en massa nya medmänniskor som blir influerade av en förälder så som din man skulle vara.
Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!