Inlägg från: puffen2009 |Visa alla inlägg
  • puffen2009

    nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar

    Jag hänger gärna på! Jag tänkte dock börja imorgon, hoppas det är okej . Ska sätta mig och planera maten för veckan nu ikväll och sen handla imorgon förmiddag. Ska skicka mannen att köpa en ny våg i eftermiddag också, då våran pajade i helgen (inte av att jag ställde mig på den, tack och lov ).

    Jag skulle egentligen behöva gå ner 30 kg, men jag kommer sätta 20 kg som mål. Går jag ner 20 kg hamnar jag på ett bmi på 23,7 och det känns helt okej.  

  • puffen2009

    Här har det inte alls gått bra Massor med press och stress för att hinna med det sista i skolan har gett + på vågen... Imorgon kör jag en nystart, men jag skriver in vikten som gällde för två veckor sedan.

    Imorgon slutar jag med godis, läsk, kakor, chips och popcorn och börjar med promenader, frukt och grönsaker. Jag börjar där och sen kanske jag börjar minska på "vanliga" kolhydrater också.
    Så taggad nu, det här bara ska gå!!!

  • puffen2009
    {#emotions_dlg.flower}  RESULTAT  {#emotions_dlg.flower}Magda start: 2/1. 79,7 kg, 106 cm.                  NU:  76,5   kg, 100 cm.  (-3,2 kg, -6 cm)
    Mindran start: 2/1. 101,1 kg, 103  cm.            NU:  100,1  kg, 103 cm. (-1,0 kg)
    Liindatorri
    start: 2/1. 76,8 kg,  89 cm.            NU: 73,7 kg (-3,1  kg, 2 cm)
    missIce start 2/1. 88,4   kg                              NU: 88,4 kg
    Sniffs start 2/1 82,3 kg   79 cm                       NU: 82,3   kg
    Sarus85 start 2/1 66.1 90   cm                        NU: 65.4 90 cm (-0.7  kg)
    Carpe  Diem 08 2/1 62.1 kg 83  cm                NU:  62.1 kg, 83 cm
    GossipGirl   start: 2/1 73,5  kg                        NU: 71,1 (-2,4  kg)
    Prins06
    start 2/1 71kg 98cm                            NU: 71kg   98cm
    NochA start: 2/1,   70kg                                  NU: 69,1 kg (-0,9kg)
    Svalövsmamma
      start 2/1  68,3 kg                 NU: 67,0 kg (-1,3 kg)
    puffen2009
    start: 2/1, 83,9 kg                          NU: 83,9 kg
  • puffen2009

    La in mig på listan, vad duktiga ni har varit! Vilka resultat! Skrattande 

    Är otroligt godissugen just nu, men jag kommer stå emot. Har inte hunnit äta lunch än, så det ska jag göra så försvinner nog godissuget. Ikväll blir det kyckling och grönsaker till middag och en timmes promenad. Det känns skönt att äntligen ha kommit igång!

    En fråga bara, väger ni er bara en gång i veckan? Jag har svårt att låta bli vågen, måste liksom se att det går åt rätt håll, så jag brukar väga mig varje dag...

  • puffen2009

    Här har det inte heller gått bra . Dagen efter min första motionsrunda blev jag sjuk i influensa så jag har legat större delen av veckoslutet och mest ätit skräp. Ikväll var jag dock ute på en timmes promenad i snön och det var skönt. Imorgon blir det skärpning med maten och även en promenad på kvällen! Blir nog + på vågen däremot...

  • puffen2009
    GossipGirl skrev 2012-01-22 19:48:37 följande:
    Hej allihopa :)

    Hur har ni haft det i helgen? Motionerat något? Gjort något roligt?
    Själv var jag ute på festligheter i fredags och bakisåt hela gårdagen så jag tror på dåligt resultat imorgon. Men det är det värt för jag har haft en så himla rolig helg, haha. Har ju varit på Friskis flera gånger och powerwalkat flera dagar den här veckan så jag måste påminna mig om det när jag tänker på allt jag stoppade i mig igår. Både potatisgratäng och cupcake. Och en hel del cider och vin i fredags. Oj oj.
    Men jag måste påminna mig om att det ju egentligen inte är något snedsteg heller för jag har ju faktiskt en äta-vad-man-vill-dag per vecka. Men jag behöver ha en sån dag för om det är noll-tolerans så funkar det inte för mig. Dels är det jobbigt att aldrig få, men på grund av tidigare erfarenheter så hamnar jag lätt i tokiga tankemönster. Jag var lite ätstörd i tonåren och måste få tycka att det är okej att äta allt för annars får jag råångest de gånger jag får i mig något onyttigt. Det är hela tiden en avvägning för mig. Jag har liksom svårt med den där balansen. Antingen har jag vägt för lite och folk har hetsat mig att gå upp och då har jag gått upp för mycket istället. Fram och tillbaka.
    Det är därför min "strategi" är så genomtänkt den här gången. Att lära mig ordentligt att äta på rätt sätt för att känna mig sund och fin, och för att liksom lära mig ett sätt att äta på för resten av livet. Metoden måste vara så pass hållbar.

    Gud, förlåt för det massiva dagboksinlägget såhär på kvällskvisten, haha. Men det känns skönt att kunna dela med sig även om sånt här.     
    Låter som att du verkligen tänkt igenom det här! Du verkar ha en bra plan
  • puffen2009

    Sarus: Härligt, men synd med nappen  

    NochA: Härligt med minus ändå  

    Magda: Vad roligt att cm krymper    

    Jag missade att väga mig imorse mitt i stressen så jag tar det imorgon istället, och det är nog lika bra . Maten idag har inte varit bra, men jag ska snart ge mig ut på en powerwalk. Ska bli skönt! Sen ska jag sova för 2 timmars sömn räcker inte långt Tungan ute.  

  • puffen2009

    Här går det inget bra och jag vet inte var jag ska hitta motivationen! Jag tänker varje kväll att jg ska köra enligt den eller den eller den dieten och det är kolhydrater hit och dit, men det blir inget av. Nu har jag skrivit en veckomatsedel för nästa vecka och den hoppas jag att jag ska kunna hålla. Sedan har jag tänkt gå en promenad varje kväll, 30 minuter eftersom jag uppenbarligen inte tar mig ut när jag bestämt mig för 60 minuter! Är så trött på mig själv!

Svar på tråden nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar