• mrsIce

    nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar

    Hej hej! Får man vara med här?! Är visserligen gravid men har bf om 5 veckor och 2012 är året jag ska bli snygg!

  • mrsIce

    Usch, rädda mig! Har lyckats med att fastna i resterna från nyårsfesten, både efterrätt och resterna av snacksen har åkt rakt ner i magen Att komma med bortförklaringar känns inte som ngn idé, även om jag har ett par- tre st i lager

    Är sällan inloggad via datorn, så ngn får gärna lägga till mig i listan, dagens vikt 88,4 kg hoppas på att inte öka allt för mkt de närmsta veckorna. Målet är under 70 till midsommar!

  • mrsIce

    Va duktiga alla är, heja heja! Själv är jag otymplig som få, så motion är inte aktuellt, maten går det inte heller bra med men får nöja mig med att magen är full av bebis så det är inte mkt annat som får plats. Jaja, ni ger mig inspiration och lust att ta tag i det hela iaf, så jag fortsätter hänga här! Ska dessutom vara tärna på en väns bröllop i maj, så det gäller att ligga i!

  • mrsIce

    Här är jag! För två veckor sedan föddes vårt andra barn, en underbar liten lillasyster Jag har mått kanon efter förlossningen, men har fått problem med höfterna så än är det tyvärr inte tal på hårdträning (klarar av en promenad i sakta mak) men snart så!

    Dagens vikt är iaf 79,6 kg (lägstavikten på 6 år!!) så jag är väldigt nöjd, men det är ff 15 kg kvar att gå ner, men det vi nu eller hur?!

Svar på tråden nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar