• ehjartam

    nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar

    Jag vill också vara med! Har idag börjat motionera, ska gå 45 minuter på löpband 3 ggr per vecka. Imorgon slutas det med godis och annat onyttigt. Kommer även att gå med barnvagnen en gång om dagen, men det gör jag ju vanligtvis med. Jag ska gå ner tills jag känner mig nöjd, när det blir vet jag inte..

  • ehjartam

    Ett av mina mål är att äta regelbundet, så att inte allt äts på kvällen - för så gör jag tyvärr nu! Hinner inte med att äta tycker jag, har en son på 3,5 månad som tar all tid nu plus att jag "ska bara".. Sedan är klockan plötsligt kväll och vi ska äta kvällsmat. Och allt jag fått i mig är kaffe.

  • ehjartam

    Jag har även idag gått på bandet, jag blir beroende tror jag Frukost, lagad lunch, mellanmål, lagad middag och mellanmål har också hunnits med. Men planering är som Magda skrev, A och O. Står man utan riktig mat hemma och blodsockret dalar, så visst tar man den där kakan... Det stora testet kommer de följande dagarna, maken ska nämligen iväg några dagar. Blir enig utmaning att få lagat till mat två gånger på en dag, men skam den som ger sig.

  • ehjartam

    Är glad efter ytterligare en dag där jag lyckats hålla mig borta ifrån sötsaker! Vågen visar konstigt nog på plus, men finns väl en anledning till det?! Det borde ju vända och minska snart får man hoppas.. Har satt som mål att ha en vikt som börjar på 8:a innan januaris slut!

  • ehjartam

    @magda: ska försöka, men det är svårt när man är vägoman, haha! Så fort jag får tillgång till dator ska jag skriva in mig i tråden. Måste skaffa måttband också. Nu hade jag gått ner igen imorse, ska försöka att hålla mig borta från vågen några dagar nu..

  • ehjartam

    Jag är inne på tredje dagen utan att ha trillat dit. Blivit erbjuden kaka och chips, men tackat nej. Imorgon ska jag på kalas, hoppas jag står över! Om jag äter en stadig frukost så ska jag väl klara mig?! Klara att stå emot allt gott alltså. Jag har svårt att hinna träna nu när min man är borta, men ska se om jag kan få ihop det imorgon.

  • ehjartam

    Jag skriver in på måndagar då jag också. Åt en liten bit prinsesstårta, men det känns okej ändå. Blir en längre promenad med vagnen imorgon

  • ehjartam

    Jag har ätit bra idag, om än lite för mycket mackor - vilka är min svaghet. Jag får ta det i etapper dvs börja med att äta bra hela tiden mest, och sedan byta ut bra mot bättre saker att äta. Motionen försöker jag öka, men lyckas inte alla dagar. Min man är ju borta och vill inte dra ut bebben i vädret som var idag, blev lite dans med killen istället. Stackarn, haha!

  • ehjartam

    Jippi! Nu har jag fått feber, känner mig lite hängig minst sagt.. Blä!

Svar på tråden nu kämpar vi vidare, start: 2/1, mål: midsommar