Inlägg från: Luktärten |Visa alla inlägg
  • Luktärten

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    Någon som har ett bra tips på var man förvarar locktången? Nu ligger den på kommoden förjämnan. Eftersom den fortfarande är varm när jag lämnar badrummet på morgonen så kan den ju inte läggas var som helst.

  • Luktärten

    Sitter och pustar lite... Skulle behöva fylla i lite tråk-FK papper efter VABen men kommer inte till skott. Jag skulle verkligen behöva ha en privatsekreterare!

    Köket skiner iaf och dagens tvätt är strax färdig och ska hängas. Decluttrandet har gått fram de senaste dagarna. Bara ett högskåp kvar i badrummet och äldsta dotterns rum blir klart förhoppningsvis i morgon. Sen är det dags för lilltjejens rum. Hua, där skulle man behöva en skyffel för att ta sig fram. Observera att jag överdriver inte!!! Små steg.... går som ett mantra i mitt huvud...

  • Luktärten

    Nu gott folk är badrummet färdigdecluttrat! Tog tag i högskåpet och på mindre än 20 min var det klart. Nu kan jag med gott samvete lägga mig med laptopen och slöa en stund.

    Funkade riktigt bra att ta ett rum parallellt med ett barnrum. Tror jag ska avancera nedåt och ta vardagsrummet som nästa rum att decluttra. Det borde också gå ganska snabbt. Ett vitrinskåp och en buffé att gå igenom. Kanske skulle förlägga decluttrandet av buffén till helgen då vin och spritförrådet finns där så man kan förena nytta med nöje .

  • Luktärten

    Här är en till som inte gjort ett skit idag förutom en maskin tvätt. Inte helt frivilligt dock, hade planer på att Decluttra klart stortjejens rum men fick åka tillbaka till jobbet efter middan. Blev sittande där tre timmar istället.

  • Luktärten

    Hej och hå, vad alla verkar händiga här i tråden! Jag imponeras av er.

    Själv får jag sysselsätta mig själv en timme, inte ofta det händer. Stora tjejen hängde med en kompis hem och lilltjejen tog med sig sin "pojkvän" och min, förhoppningsvis blivande svärson, hem efter dagis. De sitter nu och bygger lego.

    Nu blir det röjning i kök. Det var så klart uppochnervänt när jag kom hem sent igårkväll. Första tvättmaskinen går. Tänkte ta sånna här skvättvättar idag med specialplagg där man aldrig får ihop fulla maskiner. Sen start av Decluttrandet i vardagsrummet.

  • Luktärten

    I morse kom lilltjejen och sa -Mamma kan inte vi göra så där fint i mitt rum som det är hos H? Hon syftade på storasysters rum som nästan är färdigdecluttrat. Gällde att smida medan järnet var varmt, så vi har gått igenom alla hennes spel, pussel och böcker nu. Fortsättning följer...

  • Luktärten

    Aj, aj ligger i soffan med riktig skallebang och tycker synd om mig själv. Har inte haft ett migränanfall på snart ett år men nu undrar jag om inte ett är på G.

    Har iaf varit ute en stund i det vackra vädret och börjat städa undan i rabatterna efter vintern. Men sen tog huvudvärken över och jag gick in. Annars har jag inte städat så mycket idag. Lite snabbundanplocknig bara, men jag känner mig lugn ändå för det ser helt OK ut här hemma. Inte ens tvättat har jag gjort, tvättmedlet slut... Måste försöka ta mig till affären ikväll.

  • Luktärten

    Länge sen jag skrev i tråden, men jag läser varje dag . Vad duktiga ni är allihop! Tycker inte själv att jag gjort så mycket men så började jag tänka efter och det var ju en hel del iaf! Sålt tre kassar med kläder på Tradera, sålt barnvagnen (det var tungt), lämnat iväg tre kassar med kläder och leksaker till kyrkan, lämnat iväg pussel till förskolan, tvättat in vinterkläder och sen det vanliga Shina Sinken. Har även vårstädat trädgården. Nu måste jag iväg och inhandla täckbark imorgon för att lägga under några buskar.
    Någon som har bra tips på hur man får bort mossa på trädgårdsplattor? Det är sådana med ingjutna stenar.

  • Luktärten

    Usch vilken kaos det är här hemma. Saker överallt där de inte ska vara, tvätt i hela allrummet som ska läggas in, allmänt stökigt överallt. Det enda jag är i fas med är smutstvätten och Sinken.

    Hur kunde det bli så här???

Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!