Inlägg från: Analoga |Visa alla inlägg
  • Analoga

    Familjen Annorlunda - Säsong 4

    Geelda skrev 2015-01-30 21:40:42 följande:
    Precis så jag känner med. De har lyckats göra business och dra nytta av kändisskapet, om man tittar på första gången de var med och nu är skillnaden ganska så stor...och det är väl bara att gratulera! För min del bryr jag mig inte om hur mycket saker de får eller hur många som läser deras bloggar. Jag känner bara att deras liv inte längre är representativt för majoriteten av storfamiljerna. Som det var från början. Och som är det jag vill se. Vardagen hos en vanlig familj fast med många barn. Jag är inte avundsjuk. Inte ett dugg. Men det är inte vad jag vill se längre, DÄRFÖR tycker jag att programmet är sämre!
    Ska de fortsätta så borde de ha tre helt nya familjer, tycker jag..
  • Analoga
    fluu skrev 2015-02-07 14:06:56 följande:
    Vackert och oväntat namn på senaste barnet, David. Man får nu hoppas att det är barnstopp med tanke på hur Mirka verkar må efter förlossningen, lyssna på kroppen nu...
    Jag blir inte förvånad om hon blir gravid igen....
  • Analoga
    Stokke skrev 2015-02-07 20:55:35 följande:
    Men hon skrev att de ev. skulle ta bort hennes livmoder. Tror att detta är avskräckande och att hon överväger att inte få flera barn.
    Valet är självklart deras. Jag hoppas att de följer sina hjärtan och gör det som är bäst för dem. Barn är en gåva och hon framstår som en kärleksfull mamma.
    Varför skulle de ta bort hennes livmoder?
  • Analoga

    Vore jag henne skulle jag tagit bort livmodern utan tvekan för att inte riskera nya komplikationer. Den har ju så att säga med råge gjort sitt.

  • Analoga
    MoaElis skrev 2015-02-19 22:15:55 följande:
    Jag tycker att det var roligt, kaos är underhållande och det kändes som det var väldigt mycket av det. Speciellt i godisaffären när den lilla ungen uppenbarligen inte förstod någonting. "Nej, inte äta godiset, lägg det i påsen!" Och han släpper godisspaden i påsen och fortsätter äta av plockgodiset.
    Ja den där lille ska väl inte ha godis överhuvudtaget tänker jag, så varför inte stanna med honom i bilen. Han fattar ju inte att man inte får ta hur mycket hon än tjatar.  Tycker det är skitäckligt med småungar som går och plockar i godis så där :/  Man vågar knappt köpa något av det som är längst ner...
  • Analoga
    Topcom skrev 2015-02-19 22:22:54 följande:
    Tycker om familjen Norrström, men jösses vilken business det har blivit av familjen. Hon håller föreläsning om.. Ja vadå? Familjen, ok. Något mer?
    Ja fam Norrström är bäst :)   Rätt lugnt i familjen trots många barn :)  Fam Wahlström har så stökiga, bråkiga, högljudda barn tycker jag.

    Ja föreläsningen var väl lite överdriven....vad nytt finns att berätta liksom? :)
  • Analoga

    Tja, Norrströms är ju inte den enda familjen i programmet som har barnen som sitt levebröd...

  • Analoga
    missk79 skrev 2015-02-26 22:21:26 följande:
    Alltså TV4 är ju pinsamma. Selina och Oliver anses fortfarande vara tvillingar och i texten till senaste avsnittet kallas pappa Ilmrud för Peter... Mirka och Madde ni läser väl här... Hur reagerar ni?
    Spela roll...små petitesser ..     Vad tycker du/ni om programmet i övrigt?  Jag rös igår när de kladdade så fruktansvärt i fam Ilmrud Förvånad   Leka spa helt okey - men vad sägs om riktiga ansiktsmasker/krämer istället som inte kladdar och droppar så förbenat? :) Nåväl - det är deras grej, men själv hade jag absolut inte stått ut.

    Fam Wahlströms barn tycker jag verkar vara asjobbiga! Föräldrarna försöker vara så pedagogiska men det hjälper ju ingenting. Tror de är för mjäkiga, mamman pratar ju med bebisröst hela tiden.

    Fam Norrström - underbar familj! :)  Finns inget mer att säga Kyss
  • Analoga
    Topcom skrev 2015-02-27 10:16:45 följande:
    Haha tyckte det var lite märkligt när mamman i Wahlström skulle ha egentid med sina döttrar. Hennes söner då?? "Detta borde vi göra oftare" ja, det förstår jag verkligen att du tycker, sitta på fik och käka sötsaker medan stackars pappan hade "mysig egentid" vilket resulterade i kaos med typ fem smågrabbar. Jaaadu..

    Lite sorgligt ändå att barnen törstar så mycket efter tid att få prata ostört med mamma. Det ska lixom inte vara "i sällsynta" fall de får det. Tycker jag iaf.
    Ja klart som fan hon ville göra det där oftare   Det var ju mycket mysigare än vad pappan fick göra där hemma och trilskas med de bråkiga pojkarna
  • Analoga

    Uppenbart också att Ilmruds fick sin "slottsvistelse" gratis, och Norrströms bjöds på Leos Lekland. När de är så noga att zooma in företagsnamnen så fattar man, men det är helt i sin ordning tycker jag. Något ska de ha för att medverka i TV. Löjligt bara när de förnekar det själva.

    Kul att se fam Wahlquist igen förresten!! :)

  • Analoga
    telly skrev 2015-03-13 14:29:08 följande:
    De filmade ju typ inget på Warpö så det blev inte så mycket marknadsföring...

    Ja det var kul! Tänkte först "men har inte dom separerat?" men fick det ju sedan bekräftat. Synd att flickorna verkar bo hos mamman primärt och bara träffar Walle ibland. Han ger verkligen intrycket av att vara kompis/helg-pappa. Mycket gissningar dock.
    Jo de var noggranna med att zooma in skylten "Warpö"
Svar på tråden Familjen Annorlunda - Säsong 4