• SDG

    Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?

    (Bara en liten kommentar - Du känns väldigt otrevlig redan i trådstarten där du kallar kvinnor "tjocka", jag tycker att det är ett väldigt laddat ord som man ska vara försiktig med. Många reagerade nog som de gjorde för att det är ett väldigt förolämpande ord... Man kan ju kanske formulera sig på andra sätt Glad)


    Vad ÄR normalviktig? Och då frågar jag inte om någons åsikt utan vad ÄR normalt? Jag tror inte att någon vet detta så därför tycker jag inte man borde använda det heller.


    Kan man inte vara snygg bara för att man har några X antal extra kilon?

    Jag undrar detta helt oskuldsfullt.  Jag vet med mig själv att jag är överviktig men jag är inte tjock. Och jag kan erkänna att jag tycker att det är svårt att ta tag i, men det är svårt att få ihop det med barn och studier och hem att ta hand om (tycker jag!)  Så därför har det trillat dit några kilon... Men sedan måste jag faktiskt säga att det faktiskt finns kvinnor (och män för den delen) som älskar sina överviktiga kroppar! Och visst är det härligt? Glad

    Efter att ha läst allt i denna tråd så har jag tappat bort vad frågan egentligen var... Varför är alla "feta"? (laddat ord igen!)  Varför gör de inget åt det? Varför är inte svenskor snygga längre?

    Detta är ett ämne som skriker efter otrevliga kommentarer och förolämpningar, och många har faktiskt uttryckt sig väldigt tokigt på vissa vinklar tycker jag Foten i munnen 

  • SDG
    pollykolle skrev 2012-01-05 00:05:31 följande:
    Helt ärligt är det ju faktiskt ni som ser ner på er själva för att ni blir arga att jag ens tar upp detta ämne.
    Har man lite självsäkerhet och självrespekt kan man vara trevlig och normal. 
    Men Polly, du hade kunnat uttrycka dig på ett annat sätt än att kalla "alla" kvinnor tjocka redan i trådstarten. Det är faktiskt inte så konstigt att många reagerar som de gör...  
  • SDG

    Enligt mig så har tjock och fet samma innebörd och normal finns det ingen i hela världen som är, för ingen vet vad det är! 
    Du formulerar dig fruktansvärt dåligt och hoppar runt som en j*vla flatlus mellan alla möjliga åsikter och osammanhängande tankar!

    Snälla ta en macka och gå och lägg dig så kanske man kan få ett vettigt svar från dig!

Svar på tråden Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?