Inlägg från: Becka 77 |Visa alla inlägg
  • Becka 77

    fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Grattis till er Scorpio! Hjärta

    På neo kan man känna sig lite undanskuffad som förälder och känna att det är personalens barn. Därför vill jag bara påpeka att det är erat barn, hur löjligt det än kan låta. Efter tio dagar på neo så var det jättekonstigt att komma hem och det inte fanns någon som bestämde hur vi skulle göra med vårt barn. Givetvis var det skönt att komma hem men det blev en stor kontrast. Jag önskar att vi skulle tagit mer plats och meddelat våra önskemål tydligare.

  • Becka 77
    Scorpio skrev 2012-01-14 17:37:12 följande:
    Tack!! :)

    Idag bestämde vi namn och det fick bli Enja! :)

    Ja vi hoppas hon fortsätter vara så stark o pigg som hon är nu, då borde det gå snabbt att få komma hem, eller ja, inte 9 v iaf ;)

    Nu ska jag gå o mysa med henne igen! :)
    Vad fint!
  • Becka 77

    Härligt Nippertippan! Så kul att få höra om era framsteg.

    Min dotter morrade åt personalen när hon fått flytta till vårt rum och de kom för att kolla hennes värden. Ingen fick ta henne från hennes mamma!

    Scorpio - lillan börjar ju bli riktigt stor nu. Nu dröjer det inte länge tills ni får börja ert familjeliv på riktigt - hemma

  • Becka 77

    Härligt att höra att det går så bra för era små.

    Nippertippan - hoppas att duktuset krymper.

    Scorpio - vad härligt att vara hemma.

    Kgirl - grattis till er i denna tråd med  

    Angående sjal så funkar alla trikåsjalar bra. De skiljer sig i tjocklekar och material men det är inga stora skillnader utan en smaksak. Det krävs några försök innan man får dem att sitta "perfekt". Men sen är det lätt. 

    Min dotter lät som en hel djurpark (apa, get, gris, häst osv). Hon lät så i flera månader och sen en dag var de ljuden borta.  

  • Becka 77

    Den 28/2 kom vår Robin i v37+6. 49 cm och 3450 g. Allt har gått bra och han äter hela tiden Jag har skrivit mer och bildbombat huvudtråden för de som vill se bilder.

    Grattis till alla er andra som fått era underverk!

    Vad härligt med såna framsteg Nippertippan!

  • Becka 77

    Jättegrattis Wielkip! Väntar med spänning på bilder

    Marsmamma87 - köp en trikåsjal av valfritt märke, de skiljer sig inte så mycket åt. En del är tunnare än andra men de kan man inte bära lite tyngre barn med. Så
    det finns för och nackdelar med alla varianter. Sen finns det ekologiska sjalar med. Jag rekommenderar dig att köpa en billig/begagnad och om du sen "blir såld" och känner behov kan du ev köpa en annan.

Svar på tråden fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)