• faceprimer

    fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Nu är det dags att starta en fortsättningstråd för bebisarna från: "Vi som väntar marsbebis 2012 "
    trots att det "bara" är januari just nu, så har bebisar velat titta ut lite tidigare.
    Vi håller tummar och tår allt allting kommer gå fortsatt bra för er!
      
    Allt eftersom tiden går kommer denna tråd fyllas på med våra "marsbebisar" och här kan vi prata om våra små, om tiden efter föslossning, lägga ut bilder, diskutera, stötta... Ja, i princip samma funktion som förra tråden alltså

    och vi säger VÄLKOMMNA TILL VÄRLDEN alla bebisar!
    Ni är efterlängtade!  

    _____________________________________________________
    Prat-tråden:www.familjeliv.se/Forum-11-228/m59819696.html
    Bild-tråden: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59946875.html 
         


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • Svar på tråden fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)
  • qatteriin

    Tack alla, jag tycker förstås han är världens härligaste!

    Men jag håller med, alla trådbebisarna är så himla fina! Måste vara nåt magiskt med befruktning i midsommartid...

    TheCoopers: Haha jag vet inte... Mamma känns som ett så fantastiskt begrepp så jag vet inte om jag fattat det än! Men igår skulle jag ta en dusch när maken satt med Axel... Och jag fann mig själv springandes runt i lägenheten plockande med allt möjligt, halvnaken. Jag plockade ur diskmaskinen, tvättade upp lite grejer, plockade undan, matade katten - bara för att jag kom på där jag sprang runt att det behövde göras! Jag har inte varit sån förr utan tänkt att "jag tar det sen". Men jag kände igen beteendet - min mamma är precis sån! Så då slog det mig att jag faktiskt blivit mamma, haha!!


  • handwritten

    Haha det där med springandes halvnaken kan jag skriva under på. Min sambo låg och gosade med bebben och jag sa att jag går och duschar, men plötsligt sprang jag omkring i lägenheten (i bh och trosor) och plockade med allt möjligt, städade och la ihop tvätt, bytte sängkläder etc, och efter ett bra tag slog det mig att jag skulle ju duscha haha. vattnet hade jag ju t.o.m tagit på så det skulle hinna bli varmt haha men man är effektiv när bebis sover, det är en sak som är säker

  • qatteriin
    handwritten skrev 2012-03-25 11:15:10 följande:
    Haha det där med springandes halvnaken kan jag skriva under på. Min sambo låg och gosade med bebben och jag sa att jag går och duschar, men plötsligt sprang jag omkring i lägenheten (i bh och trosor) och plockade med allt möjligt, städade och la ihop tvätt, bytte sängkläder etc, och efter ett bra tag slog det mig att jag skulle ju duscha haha. vattnet hade jag ju t.o.m tagit på så det skulle hinna bli varmt haha men man är effektiv när bebis sover, det är en sak som är säker

    Haha jaa verkligen! "Bäst att jag gör det nu, för gud vet när jag får chansen nästa gång!" liksom!
  • Wielkip

    Candydarling; mitt avslag var bara svagt gulbeiga flytningar i förrgår och igår var det rosarött igen, ingen aning om varför, men du är icke ensam! ;)

  • Mary Jo
    Johannanl skrev 2012-03-25 10:04:57 följande:
    Vad söta alla små bebisar är! Kanske är en supertråd ;) hade ingen superförlossning med en supersöt bebis iaf :)
    Känns som alla har problem med amning och mjölkstockning... Börjar tycka det är jobbigt nu. Ångest varje gång man ska ge sin skatt mat :/
    Jag och sambon hade liten diskussion om napp igår. Hur gamla var era små när ni började med napp? Eller om ni nu själv väntar, tills hur gammal?
    Dottern var dryga 2 veckor när hon började med napp.. Har inte gett Tintin nappen än men han är bara 2 veckor idag. Har testat men första gången ville han inte ha den och igår sög han lite på nappen men än så länge är han inte så snuttig. 
    Mamma till Vilja-10 och Tintin-12
  • viplanerar09

    Vi började ungefär när båda var runt 2v med napp.

    Valter behövde egentligen inte nappen och inte nu heller men han började suga på händerna och ville förhindra ev tumsugning. Han vägrade ta nappen men vi har övat och övat så nu tar han den bättre :)

  • camamill

    Mitt avslag var typ också slut men igår kom e massa blod för mig också! Hoppas inte det är mensen hahhaha

  • Becka 77

    Ingen som saknat mig.... Har helt enkelt haft fullt upp och kommit av mig lite. Men jag har kikat in här under amningarna ibland men brukar somna ifrån innan jag hinner svara. Nån som känner igen sig?

    Från nästa vecka kommer jag nog hänga med bättre. Mannen börjar jobba halvtid då, han kommer arbeta två till tre dagar i veckan till och med augusti då storasyster börjar på dagis.

    Hon trillade utomhus igår och tog i med händerna i marken. Gjorde illa vänster handled/hand. Men det är inte svullet/rött och hon kan använda handen. Även om hon ogärna gör det nu när hon lärt sig att den gör ont. Hon glömmer bort det ibland och använder då handen. Dessutom fick hon hög feber igår som håller i sig. Enligt den sjuksköterskan jag pratat med så har det inget samband utan är förmodligen nåt virus. Lilla skruttan! Tycker så synd om henne. Har ont i handen (som med största sannolik är en stukning) och är alldeles mosig emellanåt av febern. Hon får Alvedonsuppar - inte poppis... Om handen inte är bättre imorgon så blir det läkaren.

    Med Robin är det bara bra. Äter som en fullvuxen karl, växer så det knakar och tankar närhet.

    Lider med er som har problem med mjölkstockningar och amningen. Kram!

Svar på tråden fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)