• HäckHäxan

    Varför "måste" man vara anonym på familjeliv?

    Jag har inget behov alls av att vara anonym, tror dock inte det står på min press vart jag bor, men i otalig inlägg här inne, kunde inte brytt mig mindre. under alla mina år här inne så aldrig någon trakasserat mig enbart för att jag är icke anonym. Utan det har enbart varit lågt begåvade män med för stora egon, samt några enfaldig kvinnor som ogillar min röv, det är helt okej för mig, det gör det liksom bara roliga att ha kvar den jävla röven tycker jag.

    Men inga andra konstigheter alls, de som känner mig vet att jag finns här, gamla vänner och skolkamrater har hittat mig här inne och det har jag faktiskt tyckt vart skitkul, fann även en an mina allra bästa vänner genom FL och vi kommer vara vänner tills vi dör.

    Så nej FL har varit bra för mig på många många plan tycker jag. Hjärta Jag är usel på att vara diskret och tyst i verkligheten och det är ungefär samma här inne. Någon sa till mig för ett tag sen, tänkte bett dig hålla käften, men det är väl som att be vatten sluta vara vått OCH det ligger rätt mycket sanning i det påståendet.


    Så länge det finns män, kommer min fitta fortsätta sava.
Svar på tråden Varför "måste" man vara anonym på familjeliv?