Inlägg från: Guld Nougat |Visa alla inlägg
  • Guld Nougat

    Sjuksköterskestudenter!

    Flashbulb skrev 2012-06-06 21:30:32 följande:
    var längesen jag var inne på familjeliv. T3 är avklarad, längtar till T4 där vi börjar med praktiken direkt i början av september. Har valt kirurgi som inriktning eftersom att det verkar tråkigast tycker jag. Vill spara den roligaste till T6. Ska bli sjukt skoj att komma ut på riktigt nu.  Någon som kan berätta hur praktiken i T4 var?
    Själv tyckte jag att kirurgin var roligastde pratiken och ångrar att jag hade den i T4.
  • Guld Nougat
    Flashbulb skrev 2012-06-07 16:08:43 följande:
    jag har bara fått för mig att det är roligare på en medicinavdelning, har faktiskt ingen aning. Får se hur det blir.

    Jo vi fick välja mellan medicin och kirurgi. Hade velat göra min praktik i T6 på en infektionsavdelning - det är väl en del av medicin? vilka avdelningar innefattar kirurgi? vill helst ej på  någon ortopedi, verkligen inte intresserad av något sådant.

    Beror på vilket sjukhus du ska göra på och vad din skola har för upplägg. När jag gick utbildningen så var kirurgi alla kirurgi-avdelningar (övre/nedre gastro, ögon och allmän), ortopedin och gyn räknades till kirurgi.

    Medicin var infektion, stroke och Hia bla.  
  • Guld Nougat
    Vackert skrev 2012-06-08 13:07:09 följande:
    Hehe.. Jag sitter och pratar med några klasskompisar här hemma om att jag är intresserad av hjärtat och sjukdomar runt det. Strax därefter lägger lärarna ut våra VFU platser, hihi, jag hamnade på Kardiologen :D Galet!! Någon som har varit på en Kardiologavdelning?

    Gjorde min slutpraktik på hjärtavdelning.
Svar på tråden Sjuksköterskestudenter!