• Strumpan81

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Favoritar den här tråden för att kunna hänga med i era intressanta diskussioner. Jag har precis påbörjat min första IVF. Så är inte riktigt redo för Aten ännu. Men tänker att om inte ET och 1 FET funkar så är jag sugen på immunologisk utredning under våren.

  • Strumpan81

    Hej tjejer!

    Jag är på RD 10 men har tappat hoppet då alla symtom försvunnit och det känns som om mensen är på väg när som helst.

    Jag funderar på att självmedicinera mig kortison (prednisolon) medan vi försöker få barn på det gamla hederliga sättet, i väntan på FET i januari.

    Min fråga är till er som medicinerat med kortison i samband med IVF - när i cykeln har ni börjat medicinera och vilken dos?

  • Strumpan81

    TWH: hur stor dos kortison har du tagit i samband med ivf-behandling?

    Jag har gjort en misslyckad ivf i Falun. "oförklarligt barnlös" enl svenska läkare. Har inte gjort nån vidare utredning, ännu. Har varit gravid 1 gång för 9 år sedan. Det blev ej en fullmånen graviditet.

    Hur som helst nu inför FET ska jag få fragmin och prednisolon. Men endast 10 mg prednisolon/dag. Det tycker jag låter som en låg dos. Därför undrar jag vilken dos du fått ta.

  • Strumpan81

    Tack för svar, och grattis till graviditet!! Spontan graviditet efter immunbehandling?

    Då kanske 10 mg att börja med inte är så tokigt då : )

  • Strumpan81

    Jag skulle vilja ställa en fråga till er kloka kvinnor här inne.

    För drygt 2 veckor sedan fick jag halsfluss med streptockoker. Känner mig nu helt frisk och slutade med antibiotika för 5 dagar sedan (tog AB i 10 dagar). Planen är att göra FET i min nästa menscykel. Mensen kommer in nån dag. Min fråga är alltså om nu tror att det är dumt att göra FET nu när jag nyligen varit sjuk och fått antibiotika? Bör jag vänta med FET tills bästa menscykel?

    Skulle bli jätteglad om ni hjälper med med era kunskaper!

  • Strumpan81

    Hej tjejer! Nu kommer jag med lite frågor igen. Min mens har startat idag och jag har börjat ta östrogen tabletter x 2 för att hjälpa min hinna att växa till här om nån vecka. Jag är för smal och har inte tillräckligt med eget östrogen. Hur mycket jag än kämpa med att bli några kilo tyngre verkar det hopplöst. Jag förblir lilla spinkiga jag.

    Hur som helst min fråga är när i cykeln inför FET/IVF ni börjat med Trombyl/fragmin och prednisolon. Jag kommer inte ihåg klinikens planering och de går ju inte att ringa den förrän på måndag.

    Trevlig helg till alla : )

  • Strumpan81

    Barcelona: vilken stad bor du i?
    I Sthlm har jag bokat VUL med kort varsel hos dr Claes Julling och på fridhemsplans gynekologiska mottagning - båda specialiserade på ivf.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!