• UndrandeSökare

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Låter bra att du tog ditt dropp. Dr D är ibland dålig på att svara på mail. Men skicka ett påminnelsemail då svarar han förhoppningsvis. Annars finns det många här i tråden som tagit dropp på eget initiativ så det är ingen fara.

  • UndrandeSökare

    Hej Svärdda-  Roligt att du ska ner och träffa Dr D ! Ja, man flyger till Aten.
    Många här i tråden har valt att bo vid Syntagmatorget som är mitt i stan och nära till både tunnelbana och massor med apotek Sen kan man ta tunnelbanan till Dr D när man ska träffa honom.
    Hysteroskopi kan du göra i Aten också, fråga Dr D om det om du vill.
    Läkarna är oftast duktigare på sånt där än här.
    Hoppas du får en bra resa !

  • UndrandeSökare

    angels8 - har du testat högdos Magnesium när du ska gå och lägga dig?
    Det kan hjälpa mot restless legs.

    Har du nyss fått veta att du blivit gravid så försök ta ett dropp så snart du kan.

  • UndrandeSökare

    Hej vårblomman ! Får du inte tag på Trombyl så köp receptfri Albyl Minor 250mg på Apoteket. Ta en tredjedels tablett per dag. Apoteket säljer också tablettdelare om du tycker det är svårt att dela på tabletterna.

    Serum testar bland annat för hidden chlamydia och annat som vanliga svenska gynekologer inte testar för. Sök efter ivfserum så hittar du mer info på deras hemsida. Du behöver inte resa till Aten för att göra provet utan du skaffar ett rent provrör på din vc eller apotek. Samlar lite mensblod och späder ut det med koksalt. Sen postar du provröret i en vadderad påse och efter nån vecka får du svar. Hittar de något som behöver behandlas så ingår Eu-recept i priset. Eu- receptet kan du sen lösa ut på svenskt apotek.

  • UndrandeSökare
    canada skrev 2016-06-28 20:01:57 följande:

    Hej. Funderar på att kontakta dr D, men någon som vet om de har någon hemsida så man kan läsa lite?( den som är länkad i trådstarten finns inte längre verkar det som ).. Eller hur gör man vid kontakt, är det bara att mejla honom ?(vilken adress är isf aktuell?).


    Det är bara att maila Dr D och säga att man vill bli hans patient så kommer han maila dig prisuppgifter och ett patientdokument som du ska fylla i, och sen har ni ett telefonsamtal. Därefter är det dags att köpa flygbiljetter till Aten.

    Dr Ds mailadress är denna : lifeclinic@gmail.com

    Lycka till.
  • UndrandeSökare
    quintana7 skrev 2016-06-29 11:59:38 följande:

    Har ni någon tanke kring nattsvettningar? Är det alltid något dåligt?


    Dr D brukar tolka nattsvettningar (speciellt nacksvettning)
    som en immunattack. Försök ta ett dropp så snart om möjligt.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!