• lill111

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Angla skrev 2013-10-20 20:40:29 följande:
    Alltså denna gång har jag kört IL på egen hand, Trombyl och Fragmin. Omega och vanliga vitaminer. Ätit gluten, transfetter och allt annat gift. Det var FET i stimulerad cykel.
    Angla - mamma till slut

    Härligt att ni lyckats blir så glad, ger mig hopp....har du fått IL av svensk läkare eller hur har du löst det? Vart gjorde du din IVF? Du menar att du ätit allt det där kaffe osv...? Vi har fått rådet att undvika sex första 12 v av graviditeten...härligt nu håller vi tummarna för dig? Kram
  • lill111
    Snart lycklig skrev 2013-10-21 09:53:45 följande:
    Lill111, vad duktig du är som tar dig ut och joggar!! Dr D åker inte runt på olika kliniker, utan har ngt eget på gång, varför jag tror att du fick ett tvetydigt svar var ni skulle träffas. Tror inte allt är klart ännu. Han hyr in sig på Genesis Hospital. Jag var jättenervös första gången, men det gick bra. Jag var mest orolig för att ta samtalet på engelska, är inte så bra på det. Jag lovar dig, det kommer att gå jättebra!! Stor lycka till kram!!!

    Tack, tack, jag är ju träningsnarkoman samt att det är ett bra sätt att se se sig om:) Vilken underbar läkare!! Blir ju tårögd här, herreguuuud....så mjuk men ändå tydlig.... Nu ska jagmfå IL på rummet av en sköterska...D var övertygad om att jag kommer lyckas med en graviditet med immunmediciner...hoppas, hoppas. Undrar så hur det gått för dig idag?? Stor kram!
  • lill111

    Hej alla!! Är så nöjd med mitt möte med Dr D idag...ska bli intressant att se resultatet av proverna. Nu ska jag få mitt första IL här på rummet kommer en sköterska som sätter droppet här....blir ju en ny upplevelse;) tror Che fick det med va??

  • lill111
    Angla skrev 2013-10-21 08:25:49 följande:
    Japp jag har ätit allt jag velat. Tar pred glömde skriva det. Får IL av svenskläkare. IVF i Sverige.
    Angla - mamma till slut

    Ok,intressant, måste vara den första svenska läkaren som skriver ut IL, och det går på högkostnadsskyddet eller? Antar att det är privat IVF ochinte via landstinget? Kör du follow up via Dr D med? Hoppas du orkar med mina frågor...tack, tack:) Dr d trodde att jag skulle behöva IL under hela nästa graviditet....
  • lill111
    Angla skrev 2013-10-21 19:10:49 följande:
    Det är två olika gyn. En skriver ut LM och en gör IVF (landsting). Jag kommer nog inte välja Follow up via Dr D då jag inte alls har råd pga vårdnadstvist och ingen försäkring som täcker advokat Det får bära eller brista ...
    Angla - mamma till slut

    Svarat dig via meddelande!:))
  • lill111
    Snart lycklig skrev 2013-10-21 18:08:18 följande:
    Lill111, jag sa ju att det skulle gå bra!!! Jag vill också vara träningsnarkoman....... Idag har jag bara haft det sååå mysigt. Strosat omkring (sakta), shoppat några billiga skor, ätit lunch, druckit kaffe och ätit middag på tre olika ställen. Suttit länge och läst på alla ställena. Armarna var lite rosa ett tag. Alltså, bara tagit det lugnt. Inte ens tänkt så mycket på morgondagens äggplock. Nu är jag tillbaka på hotellet och krupit in i min silkesmorgonrock och ska börja med en ny bok. Jag kommer att sakna resorna till Aten (hör och häpna), jag behöver dessa avslappnande dagar lite då och då. När åker ni hem?

    Tjohooo, känner mig så nöjd och glad!! Har stor tilltro till Dr D och hans behandlingsplan....:) han är övertygad om att jag kommer gå en lyckad graviditet med immunmediciner, han ritade och tog sig tid att förklara många delar. Vad härlig dag du haft idag ....skönt med bara lugn kan jag tro....vi åkte till akroplis efter mötet idag såååå fint och bra restauranger... Det var en sköterska här som hette kristna som satte droppet, gick på 30 minuter:) Bävar lite för allt motstånd jag kommer möta hemma nu att hitta en vc som vill ta blodproverna samt att någon kan sätta droppet på mig - men jag hoppas att min gyn kan hjälpa mig med det....jag har iaf fått fragmin av honom...ja, ja fortsättning följer. Nunhållr jag alla tummar och tår för dig imorgon!! Stooor kram!!
  • lill111
    che71 skrev 2013-10-21 20:21:43 följande:
    Min VC läkare skriver ut IL till mig o FBC provremisser..men ssk på VC ville inte ge dropp så det "hoppade de av". Men med DrDs behandlingsplan var det inga problem att få recept. Först räknades det in i högkostnaden men nu sist var det inte så av någon konstig anledning. .lite nytt utseende på påsarna men Fresenius Kabi ändå.

    Tack, tack Che för svar....då kan jag bara visa Dr ds behandlingsplan efter jag fått svar på blodproverna då? Och hoppas på att vc läkaren skriver ut mitt IL samt tar Fbc proverna? Jag har nog en vän som kan sätta mitt IL dropp....tack rara för svar:)
  • lill111
    Virvla skrev 2013-10-21 20:32:11 följande:
    Hej! Jag har gått via IVF Falun i många år nu. För några år sedan var de skeptiska till Prednisolon, men skrev ut det efter lite övertalning. När jag frågade om IL var det tvärstopp. Nu har de svängt lite och sätter IL-dropp, de förskriver dock fortfarande inte. Men har man recept kan man få droppet där. Jag beundrar er alla som kämpar med detta. Jag tror verkligen att vi tillsammans kan göra skillnad, det går långsamt men det går iaf framåt!

    Intressant...ja, vi får mobilisera tillsammans här....blir dock tufft för mig att åka till Falun för att få dropp...hoppas på mins läkare hemma, med stöd av Dr Ds behandlingsplan....har just nu fått mitt första IL känns fint...
  • lill111
    Snart lycklig skrev 2013-10-21 18:10:03 följande:
    Jag fick också mitt första IL på hotellrummet, men av självaste Dr D kl 22.30 en kväll. Sköterskan kunde inte, så D kom så snällt.

    Underbart:))
  • lill111
    april12 skrev 2013-10-21 21:10:40 följande:
    Blåvingen- men det som e bra är att du nu har lite mer kött på benen och kan ställa följdfrågor. Jag satt mest där som en dårfåne och köpte allt hon sa, för jag hade hört att hon var så bra på det immunologiska o Blev därför så ckokad när hon ratade Mina ägg, men å andra sidan så gjorde hon ju det pga låga amh värdet. Fast å andra sidan sa hon det till TWH också som inte hade lågt amh värde. Så stå på dig!!

    Får jag fråga vad ditt amh ligger på? Tog mitt i våras, men då var det fel på analysapparaten så det visade mkt lägre än vad jag eg har...men den infon kanske du redan har fått....? Beror ju iofs när du tog ditt prov...!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!