• mumwannaB

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Pink lily: Det är flera i tråden som precis som du tänker har kombinerat o plockat godbitarna från de olika klinikerna.

  • mumwannaB

    Che: Det är segt!! Börjar tvivla på att det ska komma ut ngn bebis ;) Har haft en hel del förvärkar o flera gånger senaste veckan trott att nu börjar det. Men det lugnar ner sig igen. Försöker tänka att det inte är förgäves o att jag kanske tillomed har börjat öppna mig. Har inget hänt imorgon skickar bm remiss för igångsättning.

    Tänkte på dig imorse som har din lilla guldklimp hos dig. Är hon tre veckor nu?
    Kram

  • mumwannaB

    LinneaSvea: FBC står för full blood count o är ett blodprov som mäter de olika blodkropparna. Dr D använder det som riktmärke när han ordinerar vår immunbehandling

  • mumwannaB

    Hej tjejer!
    Ännu en liten Atenbebis har kommit till världen. Den 1 juni kom en gudomlig liten pojke till oss. Det var en lång förlossning med en del hotbilder på vägen. Men med mycket vilja så kom han tillslut. Jag fick opereras efteråt pga att inte moderkakan kom ut hel o jag förlorade en del blod. Sambon blev därmed ensam med lillkillen flera timmar efter förlossningen. Jag var så utpumpad att jag hade svårt att vakna efter sövningen. Inte riktigt den starten vi hade tänkt oss för vår lilla familj. Men vår pojke mådde iaf bra hela tiden.

  • mumwannaB

    Ingrid: Vilken fantastisk överraskning!! Bra att ni har ett glädjeämne att fokusera på. Stort grattis till blivande frun!

    SL: hoppas så för din skull att mensen håller sig borta. Det måste finnas någon rättvisa för en sådan fantastisk kämpe som dig. Kram

  • mumwannaB

    Altea: Vi är flera som även tagit våra FBC hos Hagakliniken. Det dröjer ett par dagar innan man kan hämta resultatet men för mig funkade det bra iaf.

  • mumwannaB
    LinneaSvea skrev 2014-08-19 09:07:19 följande:

    Åh, Stort Grattis på Födelsedagen!
    Hur mår du nu? Känns det bättre med framfallet?? och hur mår den lilla prinsessan, vilken lycka! Njut, det är en underbar tid!!

    Frågar igen; är det någon som är på väg till Aten som kanske skulle kunna köpa med sig prednisolon till mig??

    Jag skulle vara oerhört tacksam!!


    Jag inboxar dig
  • mumwannaB

    Hej alla kämpar! Har inte varit inne på väldigt länge. Vill bara säga ett stort grattis till alla som är gravida nu i tråden! Blir alldeles varm i hjärtat av att så många av er får uppleva era mirakel.

    Känns helt overkligt att det nu är två år sedan vi träffade Dr D o att vår lille kille snart är ett år. Jag är ständigt tacksam över att vi orkade kämpa, att jag hittade den här tråden o att vi bestämde oss för att åka till Grekland.

    Hoppas fler får lyckas snart!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!