• Poussin

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig - Wihooo, vilket fantastiskt resultat, GRATTIS!!! SkrattandeSkrattandeSkrattande
    Jag skulle tro att det enklaste är att ta en taxi mellan flygplatserna, speciellt eftersom du inte har all tid i världen. Vi var där för några år sedan och då tog vi taxi in till Kiev, har inte för mig att det var särskilt dyrt. Man förhandlade med priset med en person som stod och väntade innan utgången och sen visade de en till ens taxichaufför. Vi blev lite nerviga då vi fick följa med honom en bit innan vi kom till bilen och det stod inte taxi på bilen, men det gick bara fint. Är osäker på om de tar kort så vi tog ut lite pengar på flygplatsen när vi kom fram. Lycka till på hemresan! Stor kram till dig! {#emotions_dlg.flower}

  • Poussin

    Lully - Usch vad jobbigt, hoppas verkligen att läkaren kan hjälpa dig!

    Ang. pred. så tar jag det fortfarande i v 33. Dr D vill absolut att jag tar 10 mg hela graviditeten och fortsätter några veckor efter förlossningen.

  • Poussin

    Hjärte - Har tagit IL var 3-4e vecka nästan hela tiden. Gick dock 6 veckor mellan v 25-31 då Dr D ville avvakta och se.

    TWH - Vi har gjort alla våra försök hos Linne. De är superduktiga men inte så nytänkande, de var t ex inte alls intresserade av att diskutera immunologiska orsaker till våra misslyckanden så jag har inte berättat om Dr D.

  • Poussin

    Många intressanta diskussioner i tråden nu. Glad

    Zin  -  Super spännande med Dr B, han låter ju minst lika engagerad som Dr D. Ska bli intressant att höra fortsättningen! Heja heja! Glad

    Snart lycklig  -  Håller tummarna stenhårt! Jag kände inget speciellt den här gången när jag blev gravid, så ta och lyft upp hoppet igen vännen, i alla fall till axelhöjd! Flört

    Holly och Hjärte  -  Jag går ju på samma ställe som ni och det UL man gör i v 32 är ett vanligt tillväxt UL, alltså ingen flödesmätning. Jag vet för jag kommer precis därifrån. Glad Lillen mår bra, väger 1978g, precis på medelkurvan och han har massor av hår - hihi. Ska bli spännande att se vad det är för en lurvig krabat som dyker upp om mindre än 2 månader.

    Gällande FBC så har nu samma sak hänt 3 gånger på raken: när jag tar FBC ca en vecka efter IL så är leukocyter & neutrofila en bit över referensvärdena, men sen 2 veckor senare så är de nere på ok nivåer igen. Tycker det är lite märkligt att värdena verkar höjas av IL, frågade Dr D om det men fick inget svar. Men nu sist stressade han upp mig lite då han ville att jag skulle ta IL bara 2 veckor efter det senaste "just to be on the safe side"... Men nu tog vi ett till FBC först och värdena är som sagt ok igen. Ska skicka över dem idag och hoppas att han inte tycker vi behöver ett urgent IL.

    Kram allesammans! {#emotions_dlg.flower}

  • Poussin

    Snart lycklig - Det är klart att du ska behålla hoppet och vi är många som hoppas med dig. Glad
    Jepp, både magont och bröstont försvann några dagar innan plusset för att sen komma tillbaka.

  • Poussin

    Skickar även jag varma kramar till Stumpan, Vilaa & Snart lycklig!

    Jam - När är det återföring?

    Curly - Hoppas ni har det bra! Hjärta

  • Poussin

    Ninninn - Ja, jag har uteslutit gluten, mjölkprodukter och socker så mycket som möjligt samt helt i vissa perioder sen våren 2011. Jag har IBS och magen blev mycket lugnare av den ändrade kosten. Nu äter jag dock allt igen.

  • Poussin

    Hjärte - jag skulle aldrig vågat chansa om Dr D anser att du behöver IL.
    Till mig sa han nu i v 33 att vi nog är "out of danger" och att jag ska avvakta med fler IL.

  • Poussin

    Snart lycklig, Jam och Vilaa - Beklagar verkligen, otroligt ledsamt för er alla 3.
    Jam, håller tummarna för att det är en kämpe som ser fin ut imorgon!!

    Anemon - Vad spännande att ni bestämde er för att ta steget och kontakta Dr D. Håller tummarna för att det leder till att ni får ert efterlängtade lilla knyte.

    Stor kram till er alla! 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!