• Snart lycklig

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack f grattis o uppmuntrande ord Singhatjejen o TWH!!

  • Snart lycklig

    Germany, kan inte heller hjälpa dig. Jag är nog den ende som inte noga kollat mina testsvar från Chicago. Jag o Dr D har egentligen inte heller pratat om dem så mkt. Hade inte ngn direkt telefonkonsultation heller, utan skulle ta det vid förra IVF, men dt blev inte. Jag har helt enkelt lagt allt i Dr D händer utan att fundera, kolla i fråga.

  • Snart lycklig

    Criss, för mig har han ändrat fr långa t korta, IL andra dagar, särskilt viktigt m IL på embryonas dag 5 f mig har han sagt, så får se om dt blir så. Lägre dosering. Skulle dt bli en gång t har han ännu mera att gå på. Jag tycker mig se att han analyserar och ev ändrar.

  • Snart lycklig

    Tack Criss!! Vi får hjälpas åt och vi ger oss inte riktigt ännu! Dt är f ö en som precis plussat i 45-tråden efter IVF hos CFC, visserligen väldigt tidigt ännu, men starkare har dt blivit på testet. Tror hon är 44 drygt eller möjligen närmare 45. (Ska fråga henne.) Svend hos CFC berättade för oss när vi var där att han försökt söka anstånd att få göra IVF på äldre än 45, alltså 46 fyllda o äldre. Han hade lagt fram bevis f att de kan bli gravida, men fick ändå avslag. Han suckade över det. Han skulle ju inte anstränga sig om han trodde dt var hopplöst. Så heja oss gamlingar som också vill uppleva detta!!!

  • Snart lycklig

    Jag stängde statistiken när jag såg de låga procenttalen o dt var underförstått i skribentens formulering 0% på 46 år. Jag tror inte ens 46 år nämndes. Kändes dock som negativt, inget f mig att läsa. Stängde fort. Förlåt om jag angav ngt som inte var helt korrekt, f dt fattar jag också att 0% är dt inte. Kom just på en 47-åring i samma tråd som skribenten skrev i, som slutat m allt o gett upp när hon plötsligt nyligen blev gravid. Passerat v 10 tror jag. I alla fall sett ett tickande hjärta. Sådant vill man däremot läsa om.

  • Snart lycklig

    Tack Zinfandel. Negativ energi är dt sista vi behöver. Jag kollade just på resor hem på söndag. Jag har inte råd att åka hem.....  Är också helt yr o konstig. Dr D sa att om jag blev dt så skulle jag på morgonen ta prog vaginalt, vilket är försent idag. Prog som jag köpt här kan tas både oralt o vaginalt. Snacka om flexibelt. Dt spelar ingen roll f dt går ut i blodet oavsett metod. han tar noga tester på dt. Han sa också en intressant sak som dt inte pratas om. Om man råkar ha ngn form av infektion där nere, är dt inte säkert att prog tas upp o sådana fall är dt bättre med oralt. Hur som, jag vet att de funkar i alla fall, f superyr är jag. trif ni att priserna på resor går ner om jag väntar lite eller ör dt tvärtom, ju närmare avresefatum ju dyrare? Tänkte åka hem på söndag oavsett hur dt går.

  • Snart lycklig

    TWH, jag håller med Zinfandel, dt behöver inte ha ngt samband. Snart händer dt o ju bättre o stabilare kroppen är desto bättre chanser till att gp hela vägen.

  • Snart lycklig

    Tänk om Dr D kunde komma till Sverige och Danmark för att föreläsa o tala om detta som han brinner så för. Sedan kan alla svenskar som hittills blivit gravida m hjälp fr honom ställa sig upp med sina fina magar. I Sverige på de flesta kliniker slår de ju bakut för både Prednisolon och Fragmin. Möjligen om man tjatar får man Trombyl/baby aspirin. (Han har berättat att han faktiskt haft en svensk flickvän en gång och har även besökt Karolinska en gång, men jag vet inte i vilket ärende.)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!