• trex2013

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    pink lily skrev 2015-12-01 12:01:02 följande:

    Ja, nu ligger jag nerbäddad igen. Efter att varit iväg till VC en halv dag, så kom det en ny blödning inatt, med magont. Nu gäller sträng vila ... Tydligen försvagad, och får eg bara gå på toa, typ. Kan bara hoppas att hcg fortsätter stiga och pyret håller sig kvar. Fattar inte hur vi allesamman står ut med denna ständiga osäkerhet och oro. Skulle bara vilja gå i ide till våren ...


    bra att du tar det lugnt! hoppas såklart att det går bra nu för dig, förstå rdin oro..fy vad hemskt! kram
  • trex2013
    mom2012 skrev 2015-12-01 12:39:10 följande:
    Ingen som mätt progesteron sedan FET i naturlig cykel. Då va det 28 men jag har tagit extra progesterone Varje dag x3 på REK av Dr d. Kan det blivit obalans mellan östrogen och progesterone? Jag fick ej östrogen.
    vet bara att vad jag har läst mig till så verkar det vara viktigt att inta både östrogen och progesteron, de balanserar varandra tydligen.
    Under alla mina beh via Serum så får jag alltid detta.
  • trex2013
    pink lily skrev 2015-12-02 20:12:04 följande:

    Vila,vila, vila ... säger alla.

    Dr D ordin dropp o ta om provet, ivfkliniken vill inte öka progesteronet då säcken redan på plats och medicinerna balanseras, inget mer att göra än gå på ultraljud nästa vecka om inget mer hänt o se hur det ser ut... Vågar man hoppas på ljud från pyret? Var nästa milstolpe. Känns ju helt hopplöst att ligga ensam hemma en vecka helt lämnad åt sina egna tankar. Helt tappat modet o är bara rädd ...


    jobbigt att bara få ligga och fundera. hoppas veckan går bra och att det ser bra ut vid nästa koll! har också massor av lutinus/utrogestan om det behövs eller om någon annan behöver. kram
  • trex2013
    Solkattan skrev 2015-12-02 19:40:32 följande:

    Jag igen..

    Fått svar från dr d. Jag frågade tidigare om han hade ed bland sina alternativ. Trodde inte han hade det ? Fick nu att jag fick höra av mig så kunde vi ha ett Skype samtal IMORGON hur vi kan gå vidare ?! Alltså ... Imorgon? Ibland får jag ångest av hans snabba svängar !! Undrar lite stilla vad han har för prislapp ? Är ju helt klart lockande att tänka sig dr d göra återföringen. Han va ju extremt noga och duktig med VUL. Men imorgon har jag redan bokat upp dagen.

    Han skriver om laser snitt ? Är det samma sak som att rispa lite i livmodern innan återföringen ?

    Fick även svar på mina svettningar runt dag 5-6 efter återföringen. Är embryona av typ dålig kvalité så kan kroppen reagera med att svettas? Alltså behöver inte vara en immunologisk reaktion eller hur man ska säga... ? Intressant.


    Hade också svettningar denna gång, enorma nattsvettningar dag 6-8, tog extra IL dropp på eget bevå dag 5 och 7. i bland undrar jag om jag reagerar på IL droppen?
    Iallafall frågade Penny om svettningarna och hon sa att detta kan uppstå vid implantationen. det har lite olika syn på det där...
  • trex2013
    mom2012 skrev 2015-12-03 20:37:38 följande:

    Trex jag försökte skicka pm till dig men ser ej din profil. Du kan vän pma mig - skulle vilja fråga lite off line :)


    har messat dig :)
  • trex2013
    Beccalie skrev 2015-12-06 15:51:57 följande:

    Hej!


    Någon som har tips på hur man gör med pengar och vilka hotell som är värda att bokas (behöver inte vara fina, men rena), från någon som nyligen har varit i Aten och besökt Serum?


    Jag ska ner på onsdag för att göra hysteroskopi och eventuellt ta bort äggledarna, men även ta immunprover etc. då jag har misslyckats flertalet gånger med donerade ägg. 


    Mvh,


    Beccalie


    PS. Det är första resan till Grekland på över 10 år, så alla råd är värdefulla, speciellt en sådan här orolig tid i Grekland.


    närmaste hotellet är Airotel Alexandros Hotel .hyfsade priser, bra frukost och väldigt nära kliniken. :) lycka till!
  • trex2013
    AnnC skrev 2015-12-10 18:44:40 följande:

    Här har jag missat massor, tråden hade trillat bort från mina favoriter så trodde det var helt dött

    Jag har iaf en smått desperat fråga, ska ta mina två sista IL påsar nu, hade beställt nya men Apoteket ringde nyss och sa att de är slut!! Inget datum på när jag kan få de. Så får lite smått panik, om jag ska fortsätta med dropp en gång i veckan som det varit hittills.
    Finns det någon som har ett lager hemma som kan tänka sig låna ut några påsar? Så fort de får in igen får ni tillbaka! Inboxa mig isf :)


    jag har hemma som du kan få låna. Kommer inte behöva dem förrän i januari. inboxa om du är intresserad! :)
  • trex2013
    altea skrev 2015-12-11 13:55:23 följande:

    Hej, länge sedan jag var in här och skrev men vill bara tacka för alla fina tips och synpunkter jag fick inför och under min tidiga graviditet. 
    Nu har äntligen vår lilla ängel fötts och det är en fantastisk känsla efter alla år av längtan. Återigen, tack för all hjälp och säg till om det är något jag kan hjälpa någon annan med. Jag har fått hjälp av Dr D from juli 2014 fram tom vår dotters födelse under den här hösten.

    Önskar er  även en god jul och gott nytt år!  


    Stort Grattis och vad roligt att höra ifrån dig. Du ger oss andra hopp och energi att fortsätta kämpa! Tack detsamma, hoppas ni också får en God Jul & Gott Nytt År!
  • trex2013
    JZ79 skrev 2015-12-25 20:23:53 följande:

    Den 14 december föddes ännu en Aten-bebis Vi fick hjälp av Peny på Serumkliniken att bli gravida <3 Vi är henne evigt tacksam Vår lille gosse föddes några veckor för tidigt i v 35+5 och ganska liten (tillväxthämmad) men han mår bra och vi är utskrivna från neo nu med hemsjukvård. Önskar er all lycka och hoppas ni får uppleva detta fantastiska <3


    Så roligt att höra! Stort Grattis!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!