• Ljusgläntan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zinfandel skrev 2012-06-08 20:17:41 följande:
    Singha: Tips: boka tid hos  minst 3 gyn...! Googla gärna lite om DQ-match. Ljusgläntan: har nån fått mer IL än så före ET?! Det undrar jag!?! Det vanligaste är nog 1-2 st före.  

    Ok, jag kanske missförstått hur många andra fått tagit.. Två låter ju rimligt.
  • Ljusgläntan

    Hjärte - lycka till!! Håll oss uppdaterade hur det går.. Zin - de sa Dr D till mig med att vi fick vara beredda på att det kan ta några månader då han trodde att jag har en aggressiv form av immunförsvaret.

  • Ljusgläntan
    Snart lycklig skrev 2012-06-08 22:26:50 följande:
    När jag besökte Dr D var jag på cd 9 och dt var inga problem. Jag tyckte dt var bra för då såg han folliklar o slemhinna några dagar innan äl o kunde bedömma hur dt såg ut i naturlig cykel.

    Hur går det för dig med din IvF hos honom?
  • Ljusgläntan

    Hjärte - kul att du ger updates på plats!! Såå varmt de redan är där ojoj och vi som ska dit i juli. Hoppas du får tag på större pack clexane inne i Aten, du kan ju höra med Dr D om han vet nåt ställe som säljer större pack. Ja hoppas han hinner ge IL. När planerar du att börja äta prezolon? Ni har väl tänkt försöka på den här cykeln?

  • Ljusgläntan
    singhatjejen skrev 2012-06-08 20:15:03 följande:
    Ljusgläntan: Nej vi har inget besök inbokat än. Hans råd var att göra en ny IVF och spara våra frysisar. Och han tyckte jag skulle äta Fertile XX i två månader innan dess. Så allt är uppskjutet här. Han tyckte också att jag skulle utreda om jag har stopp i äggledarna så jag har tid bokad hos gynekolog på måndag. Känns jobbigt att vänta fast man borde vara van ;) Det där med "inte vara komptatibla". Min sambo frågade vår dåvarande doktor när vi utreddes för fem år sedan om det kunde vara så att vi inte var kompatibla. Men det avfärdade doktorn snabbt och nedlåtande som "en myt". Han hade verkligen ingen koll. (Mycket annat han sade och gjorde som tydde på det ;)) Lycka till när du åker dit!

    Så Dr D trodde inte att du kanske led av immulogiska problem? Att de kanske löser sig för er ändå? Vore ju bra i så fall. Till mig sa han typ tvärtom, att det aldrig kommer att fungera utan deras behandling.
  • Ljusgläntan
    Hjärtefröjd skrev 2012-06-09 18:16:14 följande:
    Okej, då struntar jag nog i Clexane (det blir ju skitdyrt med 20-25 kr om dagen + allt annat) och försöker få fragmin i Sverige istället. Det har jag ju fått tidigare.

    Då kommer nog jag med ta innohep istället som jag förmodligen kan få utskrivet i sverige med... Mitt största bekymmer just nu är att hitta en läkare som kan ge remisser till att få ta blodprover. Suck. Ingen som nappat ännu. Och stressen över hur man ska få nån att ta droppen börjar kännas lite med. Men jag får fortsätta ringa runt och hoppas på tur. Varför ska de vara så kämpigt.
  • Ljusgläntan

    Zin - tack ja de ska jag göra! Jag har en läkarvän jag var nästan säker på att ställa upp men h*n ville inte för var rädd att få skulden om nåt gick fel :(

  • Ljusgläntan
    Zinfandel skrev 2012-06-10 09:50:09 följande:
    Ja, det är tyvärr det vanliga men det är konstigt eftersom det är en väl beprövad svensk produkt så egentligen fattar jag det inte. Får jag komma in på din sida..? 

    Skickar dig ett meddelande...
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!