• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag ska till serum, Aten efter påsk. Datum ej klart. Blev minus idag och igår, ny test imorgon oxå...sedan får vi se om denna kem grav avbryts. :((

  • Redan47

    Tips: Ang trög hormonmage: jag äter varje dag 3-4 katrinplommon från jag börjar med östrogen och progestoron . Då funkar jag så gott som normalt.

  • Redan47

    Leah, nej jag äter varannan dag 5000. Och inte förrän jag "solar" exponerar mig i solen, att hals och bröst, armar och ben får solljus, så slutar jag med D. 

  • Redan47
    Zwillinge86 skrev 2014-04-23 00:32:43 följande:



    Jag tog också mitt första prov i Nyköping och skapade förvirring då också då de inte hade en aning om hur de skulle göra. Fortsätter vi att åka dit Missne så måste de ju bli vana till slut ;)
    Jag hade samma erfarenhet i Nyköping unilab, den sköterskan jag fick, hade inte stött på werlabs remisser....men hon letade rätt på en som visste! Så fick hon lära dig något nytt. Minst 2 känner nu till admin!
  • Redan47

    Jag tycker absolut du ska följa ordination på heparin. Du behöver ju ersätta waranet. Efter npgra gånger är du immun mot sprut rädsla. Be din läk/ask om hjälp så kommer det säkert kännas bättre än att göra det själv första gången.

    Åter oå hotellet efter dagens hysto i Aten. Ärrvävnader togs bort. Hoppas det var orsaken till skörden av minus.

  • Redan47

    Missbe, jag är klient på serum. Jag betalar 1000? kontant till kirurgen och 550? till sjukhuset, kontant men kort.

  • Redan47

    Trex, hysto under narkos. Tog ca 30 min. Jag vet inte hur länge jag var borta. Men man får bara en släng av narkos typ. JG har lite mensvärk. Jag tog en alvedon 1g före op, förebygga värk sedan tog jag en till 4h senare. Då jag kände det började mola. Eftersom jag inte visste hur ont det skulle bli, förebyggde jag. Jag var jättetrött på kvällen, somnade 1930 ich sov till 21. Somnade om vid 23. Idag lite mensvärk slängar klarar utan alvedon. Blöder lite ljusrött. Jag hoppas verkligen detta kan ge oss chans att bli gravida i maj.

  • Redan47

    Så nära efter mens som går, då slemhinnan är som tunnast , bäst sikt innan slemhinnan växt till sig, men det går när som före mens. Men hyston blir som en mens, då slemhinnan den som finns blöder ut. Men jag äter östrogen nu och räknar ändå med att vara i stort sett i fas ändå. Det skiljer någon vecka bara. Men det blir cykel efter hysto som ivf/ÄD görs.

  • Redan47

    Snart lycklig förstår precis hur du känner dig. Till skillnad från dig så lyssnade jag på min intuition, att gå hem och sova efter och flyga dagen efter... för jag vet hur trött jag blir och pxå att resa i sig gör mig trött. Så det var nog också att jag har en bit till efter arlanda, som gör att tog dagen efter flyg. Koffein hjäper inte mig heller när den fatigue tröttheten slår till. Ändå när jag kom hem dagen efter...så sov jag, sov och sov. Det var så skönt att komma hem. Kram och hoppas din resa blir dräglig och att du kan sova någorlunda på flyget. Jag brukar boka fönster så jag kan luta mig emot väggen. Håller tummar för att det går vägen med befruktningen också!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!