• AnnC

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tusen tack för era svar gäller ju verkligen att planera när man har så kort om tid att fixa allt

  • AnnC
    HRE skrev 2015-05-23 13:54:57 följande:

    Apotea har NaCl receptfritt.


    Sökte på apoteas hemsida men hittade bara sårtvättare och nån spray?
  • AnnC
    HRE skrev 2015-05-24 09:54:52 följande:

    AnnC: www.apotea.se/sok/


    Tack! Förlåt men undrar vilken av dom man ska ha då? Kommer till en sida med x antal produkter...
  • AnnC

    Äntligen framme på hotellet. Började mina inköp redan på flygplatsen och tänkte att det vore ju bra om jag kunde beställa intralipid där så jag kunde hämta på tisdag när jag åkerhem. Men hon visste inte vad det var :/ skrev intralipids på en lapp. Hur har ni gjort när ni beställt? Ska ju fråga dr D om det men har inte tid förrän 13.30 imorgon och tänker kanske blir sent att beställa så jag hinner få det innan jag åker?

  • AnnC
    ynka73 skrev 2015-05-24 22:24:17 följande:

    Hej, jag har 5 st IL droppar över från min behandling med utgångsdatum nov 2015. Inboxa mig om ni är intresserad över att köpa dom. Har även cleaxane sprutor över som jag inte har betalt något för, så de skänker jag bort.


    Försökte inboxar dig men du är privat så gick inte. Jag är i Aten nu men verkar va svårt få tag på IL. Om jag inte lyckas köper jag gärna de!
  • AnnC

    Jag frågade igen på ett liter apotek vid hotellet, han visste först inte men jag sa till han att man nog kan beställaså tittade han i datorn o hittade! Så har beställt 10 påsar och de skulle komma redan i eftermiddag! Så hoppas verkligen de gör det nu med!

    Angående natriumklorid, nu fattar jag att de är de på flaska man ska ha? Rätta gärna om jag har fel. Fick för mig det skulle va påsar med!!

    Igår åkte jag turistbuss o såg nåt som skulle kunna va ett sånt hjälpmedelsapotek, ska försöka hitta dit sen. Först lunch o sen dr D!

  • AnnC
    Redan47 skrev 2015-05-25 15:36:21 följande:

    Uppdatering: vi har sett ett pickande hjärt på två UL . På kub, visade sig två bebisar! Enäggstvillingar. Chock ja. Spänd, ja. Mkt högre risk nu hela grav. Imorgon möte på spec Mvc vidare undersök för att kontrollera hinnor o moderkaka mer ingående. Satte in två blactocyt. Hej o ho!


    Wow! Grattis till två!!
  • AnnC

    Åh jag glömde fråga dr D om natriumkloridet nu, grr. Men då finns de på påse alltså, känns ju som det bästa. Och de är på recept hemma? Isf får jag be dr D om det.

    Gick bra hos honom idag! Han har tydligen pratat mycket om mig med kollegor sen vårt tel samtal eftersom jag är ett klockrent exempel. Han är spänd på vad mina blodprover visar nu. Tror även han är lite extra intresserad för att jag hade högt blodtryck efter v 30 med båda barnen, men klarade mig från havandeskapsförgiftning. Han tror nämligen att det också är immunrelatetat och att prednisolon är bra mot det.

    Ultraljudet visade ägg på gång, vilket jag också känner. Men, det fanns en del rester från MA kvar och han trodde inte jag kommer bli gravid denna månaden, att det är en "konstig" cykel. Annars såg det bra ut men han ville även jag skulle ta angus castus i ett par månader för att få bättre ägg.

    Fick IL påsarna fast de hade bara 100ml. Så beställde 10 till som jag borde hinna hämta precis innan jag måste åka till flygplatsen imorgon. För det borde väl funka att man bara byter påse om man behöver mer?

    Nålar fick jag tag på och slang beställde han i samma veva. Väskan även fylld med prezolon. Puh, vad ska jag göra nu då?

  • AnnC

    Den hemsidan ni har länkat till här, där man kan beställa dropp utrustning. Där är det två nålar, en röd o en grön i det paketet. Jag bad dr D skriva på en lapp vad jag behövde och fick ut en blå. Men det borde väl funka eftersom han skrev den? Jag är ju helt nollställd på dessa saker, vill bara det ska bli rätt. Nån som vet? Vad är det för skillnad? Varför är de två nålar i setet man beställer på hemsidan och varför är det olika färger?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!