• lill111

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zwillinge86 skrev 2018-09-05 17:32:26 följande:

    Tack för att du delar med dig, känns tryggt att det inte verkar helt ovanligt att få ordentlig mensvärk. Är lite bättre nu, har tagit mig upp ur sängen iaf. Tycker kanske att blödningen avtagit lite också så kanske var min värsta dag idag. Blev bara så överrumplad över den kraftiga smärtan när jag inte hade ont efter själva ingreppet. Men å andra sidan vet jag inte vad de pumpade i mig under de det dygn jag låg på intensiven, jag kanske fick smärtstillande då med. Har kontakt med Ioannis då han varit mkt mån om mitt mående efter traumat jag gick igenom pga problem med narkosen. Har mailat honom imorse, men inte fått svar än.


    Usch!! Vad har hänt?? Jag hade heller inte ont efter hyston...

    Bra att du har kontakt med yannis han opererade mig med;) skönt att du mår bättre...! Kram
  • lill111

    [quote=79312575][quote-nick]BusigaSyrran skrev 2018-12-26 16:32:16 följande:[/quote-nick]Tack ja vi ska göra om alla tester då mina papper är borta o nu ändå över 6mån gamla. Fick du inte garantipaket?

    Är de mkt utöver paketet som kostar mer än mediciner?

    Jag vill göra om hysterskopin då jag har fått stora klumpar upp till 5cm stora tre gånger om dagen trots att jag tar blodförtunnande och detta har påbörjat efter hysterskopin via serum i Grekland.

    Jag kommer göra IVF i Ryssland tror inte att Grekland kommer att lyckas mer än att ta våra pengar. Jag vill ha ett barn o gärna bära på de själv därför vill jag ha ett garantipaket annars blir de surrogat. Vår surrogat klinik rekommenderade Sankt Petersburg innan vi hoppar på surrogat så de kontaktade Ava åt oss.Nej de har paketpris med garanti från 100.000

    Jag har varit på deras seminarium och tyvärr är mkt utav de du skriver saker som inte stämmer.

    Du får X antal insättningar o de sätter gärna in två embryo om de är möjligt oavsett vad du väljer.

    Garantipaket ska inte vara några problem har de sagt Speciellt inte när man är under 30 som vi är sa dom och inte har några problem över de ska lyckas.

    fertilityguarantee.com/se/prices/[/

    Jag önskade också att vi hittat st Peter tidigare, tyvärr är dr d inte bra på äd!

    Vi har blivit godkända för garantipaketet trots att både serum och Sverige dömt ut min mans spermier!!

    Så vill ni lyckas så säger jag åk till st Petersburg!!

    Tänk på att spermatesultat kan skifta stort så låt olika kliniker testa dem!

  • lill111

    [quote=79323902][quote-nick]Hera B skrev 2018-12-31 00:08:03 följande:[/quote-nick]Hej alla enastående kämpare!

    För ett år sedan önskade jag bara att jul och nyår skulle passera så att jag kunde åka till Aten i januari för att göra mitt sista ivf försök med egna ägg hos dr D. Behandlingen gick bättre än vanligt men om det var för medicinera, den antiinflammatoriska kosten eller akupunkturen och örterna jag satt i mig vet jag inte. Det spelade ändå ingen roll för jag blev inte gravid. Därefter tog jag paus från familjeliv.

    Nu sitter jag här i år igen och väntar på att det ska bli januari men denna gången är det för att mina efterlängtade bebisar ska få komma till världen!

    Åkte till Ava peter i våras och gjorde äd. Hade tänkt att samköra behandlingen med dr d's support men bestämde mig för att skippa honom för att jag inte orkade med stressen hans behandling innebär! Ava Peter satte mig på il dropp, kortison och klexane men mindre doser än dr d. Vid sidan om tog jag mitt plaquenil, baby aspirin och ökade kortisonet något. Men allt eftersom jag mådde bra och inte alls hade de immunkänningar som jag fick vid ivf med egna ägg så trappade jag ner medicinerna jag tog vid sidan om tidigare än tänkt.... typ vid v 15. Graviditeten har gått bra och barnen var vid senaste ul lika stora som enlingar!

    Ser att ni har diskuterat Ava Peter lite bakåt, jag kan bara säga att jag är supernöjd med dem. Proffsiga och tillmötesgående. Upplevde att de ändå respekterar immunproblematiken även om de inte uttalat behandlar den. Blev också väldigt förvånad över hur enkelt de lät mig återföra 2 embryo eftersom på varenda föreläsning och samtal jag hade med dem förespråkar de återföring av ett embryo. Efter att dr tittat på min historik så hon bara ok! Grattis du kommer att få tvillingar... hon fick ju rätt även om jag inte trodde henne!

    Jag försökte inte ens få garantipaketet. Köpte paketet som garanterade minst 4 blastocyster. Det gick över förväntan och jag har 12 blastos i frysen , alla av bra kvalitet! Men jag valde också en donator som är 24 år....

    Oj, inlägget blev långt! Vill bara passa att säga att jag har prednisolon, il , koksaltoch en massa sprutor som är bra till neupogen i mitt lager i garderoben. Ska inventera en dag när jag orkar men hör av er om ni behöver något innan dess. Det finns i Malmö.[/

    Sååå roligt att höra! Vi har med gått över till st Petersburg!! Är jättenöjda, oj, det är ju så en klinik ska vara! Olga sa det till oss också att jag vet att ni lommer attlyckas.. jag kommer med få en del immunmediciner dock inte så tung som dr d ordinerar...

    Verkligen grattis till e:))

    Kul att du delar med dig;)

  • lill111

    [quote=79592988][quote-nick]UndrandeSökare skrev 2019-04-28 19:36:45 följande:[/quote-nick]Om du får missfall även med Dr Ds behandling så KAN det finnas FLER problem kvar att hitta. Jag fick missfall även med Dr Ds behandling.

    Vi reste då vidare till Avaclinic i Riga där min man fick göra Sperm dina fragmentationtest och det visade sig att det fanns både dnafel och fragmentationsfel. Så trots att vi lätt blev gravida naturligt (men alltid missfall innan v.12) så skulle hans spermier inte leda till levande födda barn. Vi behövde en spermadonator. Vi valde att göra dubbeldonation i Riga.

    Min man fick varken göra spermatest hos Dr D och inte heller vid den svenska missfallsutredningen tyvärr.

    Så hade vi inte sökt oss vidare och fått göra Sperm dna fragmentationtest så hade vi inte fått veta att det fanns FLER problem förutom mitt överaktiva immunförsvar.

    Så se till att din man får göra Sperm dna fragmentationtest. Finns EJ i Sverige, endast utomlands. Man kan tex göra det hos ivfSerum i Aten och även i Riga, och trolig5vis på andra kliniker i Europa.[/

    Vill bara förtydliga att även om spermaresultatet visar på höga avvikelser så kan man ända lyckas med sin mans spermier och det är jätteviktigt att testa dem flera gånger! Både peny och Riga dömde ut min mans men Olga i st Petersburg gjorde inte det! Och fler av olagas patienter vittnar om detta!! Det är den enkla vägen att gå att bara hoppa över och ta dubbeldonation enligt Olga!!

  • lill111

    [quote=79638867][quote-nick]Sommar15 skrev 2019-05-21 10:27:24 följande:[/quote-nick]Fantastiskt, de verkar så himla duktiga där. Stort Grattis![/

    Helt klart den bästa kliniken...de vet precis vad de gör och har de bästa labbet!!

  • lill111

    [quote=79762347][quote-nick]pipperoni skrev 2019-07-16 10:21:18 följande:[/quote-nick]Tack - kul att du bett biblioteket att beställa hem den. Hur har det gått med din slemhinna? Jag ska som sagt testa en ny behandling nu. Rapporterar i tråden hur det går. Lycka till själv![/

    Underbart pippironi!!! Ska genast beställa - så otroligt viktigt och nödvändigt att sprida denna kunskap och erfarenhet!! All lycka till dig och oerhört syror TACK:)!

  • lill111

    [quote=79909072][quote-nick]pipperoni skrev 2019-09-18 09:19:54 följande:[/quote-nick]Hej alla, 

    Här kommer en liten uppdatering från mig. Jag är gravid...  PRP-behandlingen gjorde susen för slemhinnan och embryot har fastnat. Jag plussade redan på RD7 med kisstest. Tog hcg RD8 och det var 144. Nytt hcg RD12 låg på 896, så det stiger också som det ska än så länge. Särskilt skönt med tanke på att det vid min förra graviditet bara var 34 på RD9 och inte dubblerades som det skulle (mf i vecka 8). 

    Men, som alla med upprepade missfall har jag svårt att glädja mig än så länge. Plusset känns bara som första steget på en lång resa. Mina lymfocyter är på tok för höga och Dr D ordinerade nytt dropp (som jag tog i går, så lycklig att jag hittat en pensionerad sjuksköterska som kan hjälpa mig med nålen så att jag kan ta droppet hemma) och höjd Prednisolondos. Ska ta 25 mg nu. Har redan hjärtklappning av 20 mg och vaknar kl.4 på nätterna, så vi får väl se hur det går... Men om det hjälper vårt grekiska frö att hålla sig kvar så är det värt det. 

    Vill också berätta för er härinne att jag under 3 månader framöver kommer att blogga om ofrivillig barnlöshet på 1177 Vårdguiden, om någon vill följa mig. 

    www.1177.se/Vastra-Gotaland/personliga-berattelser/barn--gravid/ofrivillig-barnloshet-och-missfall-emelies-berattelse/

    [/

    Fantastiska nyheter blir såå glad!!! Underbara nyheter!! Jättegrattis!! Varma kramar

  • lill111

    [quote=79931831][quote-nick]cooco skrev 2019-09-30 00:31:20 följande:[/quote-nick]Mm om det är sperman det är fel på så blir det såklart svårt oavsett. Min man var inte med i Aten så det är inte gjort. Jag får börja naturligt och gå vidare om det inte funkar.[/

    Även om det visar högt avvikande på spermatestet hög andel dna fragmentering och andra låga parametrar, så kan man absolut bli gravid med mannens spermier, har många exempel på detta via OLGA i Ryssland!! Det gäller att hitta rätt klinik och skickliga biologer!!

  • lill111

    [quote=79931894][quote-nick]cooco skrev 2019-09-30 06:10:58 följande:[/quote-nick][quote=79931884][quote-nick]lill111 skrev 2019-09-30 05:19:09 följande:[/quote-nick][quote=79931831][quote-nick]cooco skrev 2019-09-30 00:31:20 följande:[/quote-nick]Mm om det är sperman det är fel på så blir det såklart svårt oavsett. Min man var inte med i Aten så det är inte gjort. Jag får börja naturligt och gå vidare om det inte funkar.[/

    Även om det visar högt avvikande på spermatestet hög andel dna fragmentering och andra låga parametrar, så kan man absolut bli gravid med mannens spermier, har många exempel på detta via OLGA i Ryssland!! Det gäller att hitta rätt klinik och skickliga biologer!![/

    Vi ska börja naturligt och se om det går. Men vid ivf har nästan alla ägg blivit befruktade och klarat sig till dag 5 så jag tror att det är immunförsvaret som är problemet. Skönt att höra att det mesta går även om det skulle vara andra fel :)[/

    Härligt, precis som du säger låter inte troligt att det är spermierna! Om så är fallet finns bra hjälp att få via OLGA i Ryssland;)

  • lill111

    [quote=79932359][quote-nick]finee skrev 2019-09-30 12:11:50 följande:[/quote-nick]För oss var det likadant - 100% befruktning och 80% klarade sig till fina insättningsdugliga blastocyster. Både svenska ivf-lökare, Dr D och Serum sa att det då var väldigt osannolikt att det var fel på spermierna. Men kanske kan det vara det ändå, vad vet man? Men antagligen osannolikt. Håller tummarna för era naturliga försök (är ju mycket billigare och mer /praktiskt/ med hemmaförsök än med ivf om man säger så.....).[/

    Precis, det sa dr d till oss också, det är inte spermierna det handlar om!

    Men både peny och ava clinic Riga hävdade med bestämdhet att det inte går att använda min mans spermier. OLGA hävda de tvärtom:)

  • lill111

    [quote=79932779][quote-nick]PeeWee44 skrev 2019-09-30 15:40:05 följande:[/quote-nick]Ni är ju ett bevis på att det går! Som sagt bra embryolog är bland det viktigaste, utan bra embryon så fäster det inte.[/

    Precis:))

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!