• Maramina

    ProgesterAll??

    telgebo, en fråga som är OT, men kan inte låta bli att fråga i alla fall. Du kan skippa att svara om du vill om du tycker att jag inte har med det att göra, och jag vill inget illa eller så. Jag har sett att du har dykt upp i många trådar på sistonne som har med graviditetsplaner och försök att göra, kanske har jag missat det, men är du också inne på att försöka bli gravid? Jag tyckte att jag såg någonstans att du var ensam och hade en liten på dryga året, men jag har inte fattat om du planerar en till.

    Till er andra, jag följer er här i tråden, får se om jag vågar testa krämen framöver  

  • Maramina

    telgebo, varför så arg? Jag skrev ju att du inte behövde svara om du inte ville, och jag ser att du känner att jag gjorde ett övertramp genom att fråga dig, vilket jag ber hemskt mycket om ursäkt för! Jag ville inte göra dig arg, förnärmad eller allmänt på dåligt humör, absolut inte! Jag anade att vissa skulle tycka att min fråga var för närgången, vilket också var orsaken till att jag frågade så som jag gjorde. De andra här inne tycks ha förstått min fråga, varför jag fråga och även att du fick en valmöjlighet att svara, eller låta bli. Synd att du inte gör det.

    Jag kan inte heller se hur du blir "omdiskuterad" här i tråden. Vad jag kan se har varken jag, eller någon annan prata om dig, endast med dig. Där får du gärna inboxa mig och förklara om det är något i det jag skrev som gör att jag pratar OM dig, inte till dig.

    Och vad det gäller frågan om man planerar barn är väl ändå rätt aktuell i en tråd som ligger under Svårt att få barn? Visst fattar t.o.m. jag att just inom den här kategorin så finns det även personer som inte planerar barn just nu, eller som fått sitt efterlängtade barn efter en lång tids försökande eller...

    Äsch, jag tror inte att det blir bättre oavsett vad jag skriver här. Jag ber än en gång hemskt mycket om ursäkt, jag ber dig telgebo om ursäkt för att jag fått dig att känna dig kränkt, och jag ber er andra om ursäkt för att mitt inlägg förstört stämningen här inne! Men nu låter vi det vara va, och är det någon som vill fortsätta diskutera det så kan vi ta det privat via inbox? Ok? No bad feelings?

  • Maramina

    Och innan någon hinner fråga varför jag hamnade här så är det för att jag är nyfiken på krämen och vad den tycks kunna göra för att öka chanserna att bli gravid. Vi har nu försökt få till ett syskon till vår dotter på 2,5 år i ett år utan att ha lyckats mer än att få två tidiga missfall. Så med detta i bagaget och det jag tidigare läst om krämen så är jag lite nyfiken och vill veta mer. I många andra trådar om krämen har det inte blivit någon uppföljning och tråden har mer eller mindre slutat i och med att någon skriver att hon blev gravid när hon smörjde sig med ProgesterAll, men hur det gått med TS eller någon annan i tråden står det nästan aldrig.

  • Maramina
    AlexandraViberg skrev 2012-08-31 11:37:12 följande:
    Jag har aldrig haft så här ont i brösten.. Haft ont sen några dagar efter äl typ 4-5 och är på bim+1 nu.. Inga menskänningar, bara dödens ont i brösten. Det är PMS ont fast mycket värre, kan ju ha att göra med att mensen är sen. Brukar ju inte gå så här långt med bröstont, så det blir väl värre därför :(

    Du har inte testat idag då?
Svar på tråden ProgesterAll??