• TovaLova

    ProgesterAll??

    Hej,

    Nu har jag köpt ProgesterAll men nu vet jag inte om jag vågar använda den!

    Vi har försökt att få barn nr 2 i 2 1/2 år men inget händer, vi har varit på utredning och allt visade sig vara bra.
    Jag har nog provat alla hemmakurer man kan tänka sig och nu var det ProgesterAlls tur men vågar jag??
    Någon som provat och finns det någon med goda erfarenheter av detta?? 

  • Svar på tråden ProgesterAll??
  • Grip

    Ok, nu har jag fått min kräm. Äl troligtvis på måndag-tisdag, återstår att se om jag vågar använda den.. Är det någon mer där ute som har erfarenhet av den?

  • Grip

    Hehe.. lätt för dig att säga! Jag vill minnas inte du inte var särklit stursk du heller! Flört

  • milja08
    Grip skrev 2012-03-27 22:14:05 följande:
    Ok, nu har jag fått min kräm. Äl troligtvis på måndag-tisdag, återstår att se om jag vågar använda den.. Är det någon mer där ute som har erfarenhet av den?
    Klart du vågar använda den! Den är inte skadlig och kommer förlänga din lutealfas något. Jag vågade och blev gravid naturligt för första gången nånsin, på första försöket efter många ivf:er. Vet flera här på FL som använt den och det har gått bra, de har fått sina bebisar tillslut. Jag kommer använda den igen garanterat. Lycka till och hoppas nu det "tar sig"
  • Grip

    Ok, nu har jag börjat! En grön ärta morgon och kväll. Får se vad som händer nu. Tror att jag har äl från min blockerade äggledare så det blir nog inget ändå, men då kör vi skarpt läge nästa äl istället!

  • CN83

    Åhh vad spännande =) Jag har själv en tub i lådan men har inte vågat börja använda denSkäms. Tänkte jag skulle börja använda den nästa gång vi tänkt försöka igen dvs i maj. Tänkte vi skulle ta oss igenom en utredning först hos LB i Borås innan vi börjar försöka igen.
    Ska bli spännande o se om det ger några positiva besked för dig med krämen, jag håller tummarna Skrattande. Håll oss uppdaterade Flört.

  • milja08

    Jag vet många som blivit hjälpta av endast krämen här på FL, och då har de provat en hel del "tyngre mediciner" innan som kortison, blodförtunnande fragmin, IVF mm.
    Visst kan man lyckas på helt egen hand också utan någon hjälp, men har man försökt i mer än 1-2 år utan så finns det väl inget att förlora? Vågar man inget så vinner man inte heller.

  • Grip

    Hej på er!

    Nu kan jag uppdatera! Mitt användande resulterade i just ingenting. Inga biverkningar, ingen graviditet, ingen längre lutealfas. Att graviditeten uteblev kom inte som någon chock då ägget troligtvis släppte från den sidan som jag har blockerad äggledare, men jag trodde ändå att lutealfasen skulle påverkas.
    Kanske även skall tillägga att vid utredningen så hade jag bra värden så att tillsätta progesteron till redan bra värden kanske inte påverkar något. Vad vet jag...

    Denna kommande cykel kommer jag nog inte använda den då vi eventuellt skall göra IVF vid nästa mens och då vill jag inte ha andra hormoner som spökar i kroppen.

    Lycka till ni andra!

  • Asko

    Jag har använt ProgesterAll i flera år och har den att tacka för att jag fått 3 underbara barn efter flera missfall! Men dock fick jag använda den i några månader innan jag blev gravid, detta pga att jag hade så väldigt lite progesteron från början. Krämen hjälpte mig även med att gå ner i vikt, bli av med finnar och få ett jämnare humör Glad
    Så jag tycker absolut att ni ska våga prova den.

Svar på tråden ProgesterAll??