• Anonym (Förbannad)

    Den jäveln runkade!

    Nu har han gjort sitt, den jäveln satt och runkade när jag kom hem men nu åker han ut. Jag blir så förbannad på sånt här. Hur ska man få en kille att respektera en, fy fan säger jag.

  • Svar på tråden Den jäveln runkade!
  • Lahall
    Anonym (Jag) skrev 2014-08-11 22:18:54 följande:

    Jag drar en handtralla lite då och då och det är min fästmö väl medveten om. För min del är upplevelsen inte ens jämförbar med ett samlag... inget "i stället för". Så otroligt skönt är det faktiskt inte. Det är som att jämföra knäckebröd med smörgåstårta. Men det släpper på spänningar och man får lättare att slappna av efteråt. Dessutom, att lätta på trycket lite då och då ligger bara till hennes fördel. Det gör att man kan hålla på längre när det är "skarpt läge". Så tänk på det ni som anser att det är som otrohet. Ni får en partner som mår bättre och ni får mer när det är dags för sängkammaren.


    Riktigt bra skrivet
  • Anonym (Mia)

    Och gud! Jag var nära att kissa på mig (skojar inte!) när jag läste denna TS . Har sällan läst nåt så galet roligt. Nu ska jag lägga mig och smeka mig till en skrikande orgasm. Är jag otrogen då eller är det bara männen som är det?

  • lundin

    Onani är väldigt normalt. Även i många förhållande. Fattar inte hur man kan se det som otrohet. Han är väl en kåtbock som vill ha något ofta? Då är det iaf bättre att han gör det själv än att gå till någon annan.

  • Tittar

     Ska nog fan väcka frugan och be henne titta på mig när jag drar i den, med största sannolikhet kommer nog hon med att börja tillfredställa sig själv. MEN, då ska jag ställa mig upp med Karl Oskar i givakt och skrika! DU ÄR OTROGEN!

  • Figaro

    Jag brukar fantisera om min min partner och runka åt det när inte hon är tillgänglig. Hur klassar jag det?

  • nattsudd78

    Vad fan gör det om han runkar? Du borde nog läggas in på ett physkhem. Bättre att han runkar än att vara otrogen. Ni som tycker att det är trohet att nån runkar är fan dum i huvudet

  • nadja28gbg

    Jag visste inte att man är otrogen om man runkar det är naturligt att har skönt för sig själv och tänka på sina tjejer om man hade nån som gjorde det åt honom då är man otrogen och sen är det naturligt att bajsa om man gör på rätt ställe

Svar på tråden Den jäveln runkade!