Inlägg från: förstabarnet |Visa alla inlägg
  • förstabarnet

    Ofostrig graviditet

    Puttar upp denna tråd då jag precis fått reda på att jag drabbats av ofostrig graviditet och skulle vilja få kontakt med fler som drabbats. Känner mig ensammast i världen.


    Bokade privat VUL bara för att kolla att allt var ok. Borde vara i v.13 nu, dvsnu borde största risken för missfall vara över.
    Mår jättedåligt av att veta att kroppen lurat mig under så lång tid. 

    Ska på bekräftande VUL i veckan som kommer och ska då få mer information. Verkar som läkaren vill att jag ska vänta ut min kropp på att den ska komma på det själv (men den har inte kommit på det på snart 13 veckor liksom). Annars lät det som tabletter, vilket skrämmer mig oerhört då jag läst mycket negativt om det. Skrapning var bara en nödlösning om inte tabletter fungerar, som jag förstod av läkaren.


    Sambon har hopp om att det ska gå fort att bli gravid igen men jag har mina tvivel och framför allt rädsla för att bli sviken av min egen kropp igen.

  • förstabarnet
    Anonym (Ofostrig 13 veckor) skrev 2015-09-02 17:25:13 följande:
    Hej! Du är inte ensam. Jag hade också med största sannolikhet ofostrig (fanns bara en tom hinnsäck därinne som upptäcktes vid KUB). Detta var i slutet av juni.

    Hur har det gått för dig? Styrkekram!
    Har precis genomgått behandling med cytotec för att få ur mig hinnsäcken. Behandlingen gick bra för mig, om ett par dagar ska jag på VUL för att se att allt kommit ut som det ska.
    Vill bara få ÄL nu så vi kan försöka igen, även om jag samtidigt är livrädd för att drabbas igen (med tanke på att jag mår väldigt dåligt av att kroppen lurat mig).
  • förstabarnet
    Emsoff skrev 2015-10-11 22:30:14 följande:

    Jag är också inne i samma helvete. Hur mår ni nu?


    Jag är fortfarande livrädd att råka ut för samma helvete igen. Dessutom hoppade min kropp över första ÄL efteråt verkar det som, så har ingen aning om hur min cykel fungerar alls just nu.

    Är sjukskriven, då detta med missfallet var droppen som fick bägaren att rinna över...

    Hur mår du själv?
  • förstabarnet
    Emsoff skrev 2015-10-13 08:29:29 följande:
    Ska in och skrapas imorgon. Har bara så svårt att acceptera det. Har massor med symptom kvar. Vid mitt förra ma så hade jag inga. Och vid mitt mf så försvann alla symptom jättetidigt, hann knappt få några. Jag hoppas in i det sista att det ändå finns nått där. Har bett om ett sista VUL. Känns så jävla skit helt enkelt.
    Håller tummarna att allt går bra imorgon!

    Jag har fortfarande rätt rejäla blodådror på brösten, de minskade men kom igen sen med mensen.
  • förstabarnet
    Emsoff skrev 2015-10-13 18:46:46 följande:
    Tack! Jag känner att jag längtar. Snart är det över. Tänker att jag ska gå till jobbet på fredag. Förra gången skrapades jag på fredagen och var på jobbet på måndagen. Har för mig att jag klarade det bra. Skillnaden denna gång är att jag är ny på jobbet.

    Hur mår du? Hur lång tid tog det för din mens att komma?

    Jag minns att jag hade konstiga blödningar efter förra skrapningen. En ägglossningsblödning, och 14 dagar senare mens.
    Mensen kom typ 2 veckor efter att jag slutat blöda efter missfallet. Dock blöder jag fortfarande (om än lite) och har så gjort i 14 dagar idag. Hittade aldrig ÄL efter missfallet (testade med stickor varje dag) och har läst att då kan blödningarna vara länge så ska nog ringa gyn imorgon för jag börjar bli less på det här nu.
Svar på tråden Ofostrig graviditet