• Cina84

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Fröken Smilla skrev 2015-01-17 10:36:19 följande:

    Fick precis det efterlängtade samtalet, och det hade gått väldigt bra, 7 st ägg blev befruktade Är så lycklig just nu! Det har varit en sån oro för oss båda här idag...

    Började nästan gråta med henne i telefonen blev helt skakig!

    De kommer att långtidsodla samtliga, så återföring blir först på onsdag. Nu ska de ju klara av odlingen också, men nu har jag iaf positiva tankar. Hoppas att mer än en klarar sig så det blir nåt till frysen också.


    Grattis!!! Det ser ju lovande ut :). Perfekt om mi kunde få något till frysen så mi har till framtiden. Då kan ni pusta ut nu och ladda inför onsdag. Tänk snart är du kanske gravid :).
  • Cina84
    Emmalisett skrev 2015-01-17 14:00:31 följande:

    Ingen som kan svara på mina fråga?


    Ledsen men samma sak var det för mig, all var redan klart när den skickades. Så jag kan tyvärr inte heller hjälpa dig.
  • Cina84
    faith88 skrev 2015-01-17 11:49:53 följande:

    HAHA! Fick samtalet jag med i morse. 4 omogna o 4 mogna. Så 4 st borta med vinden. 4 befruktade. Vi kör dock med microinjection. Återföringen blir på onsdag för mig med. Håller tummarna för oss!!


    Grattis!
  • Cina84
    Emmalisett skrev 2015-01-17 20:32:03 följande:

    Det jag tycker är lite märkligt är att vi har gjort utredning hos gyn där vi har lämnat både blodprov och spermaprov innan. Nu ska vi göra det igen då rmc fått remiss från min gyn. Jag får ta och ringa rmc på måndag och höra mig för angående detta. Men tack iaf för svaren jag fick av er:)


    Angående spermaprov så sa den remitterade läkaren att vi var tvungna att länna ett nytt till rmc men när jag ringde dit så behövdes det inte för det sjukhuset där vi gjort vår utredning var kopplat till dem. Så det gör du rätt i att ringa dem. Det kan ju hända att det är samma för er. :)
  • Cina84
    rudbeckian skrev 2015-01-17 23:09:16 följande:

    Fröken Smilla och Cina84 -

    Ni får gärna skriva ungefär hur länge ni fick vänta! vi är i er sits, har gått hos privat gyn och tagit alla prover och ska träffa gyn snart för vidare remiss till RMC. Hoppas att väntetiden inte är för länge.


    Från det att remissen blev skickad till att vi var på första mötet tog det lite drygt 1,5 månad. Vi startade vårt första försök första mensen efter mötet. Så drt har gått fort för oss med. Trodde helt klart att det skulle ta längre tid för oss att få komma igång.
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-18 07:11:46 följande:

    Nån här som har erfarenhet av överstimulering?

    Igår kväll fick jag himla ont i magen, den blev uppblåst/svullen och jag har haft svårt att göra nr 2 sen äggplocket. Något jag verkligen inte har problem med annars.

    Det har lättat lite nu på morgonen men är fortfarande spänd. Mår dock inte illa längre. Till saken hör att vi "firade" lite igår och gick ut och åt. Blev en trerätters, så det var kanske lite mastigt för magen?


    Har det blivit något bättre?
  • Cina84

    Imorgon är det dags för första orgalutranen. När jag pratade med sköterskan vid starten så sa hon att jag ska ha lite mer kraft när jag tryckte in den för den är trubbigare. Så det är väll bara att satsa järnet då ;)

  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-19 22:59:03 följande:

    Den fick min sambo ge mig för jag vågade inte ta i själv han läste till sjuksköterska en gång i tiden så jag kände mig trygg i det. Men han tyckte inte den var så farligt trög och jag kände ingen skillnad själv vid själva sticket. Det känns dock mer efteråt, men det går över ganska fort.

    Sen är det väl dags för första VUL:et för dig på onsdag? :)


    Kajo skrev 2015-01-20 08:52:29 följande:

    Jag tyckte/tycker den är lite jobbig jämfört med gonalen. Och så spänner den lite efteråt, men det positiva är att man närmar sig ett äggplock. Jag har bara behövt fem orgalutran, sen ägglossningssprutan! Då ska du snart på ett ul?


    Sambon jobbar borta så det får bli till att sticka och se glad ;). Jepps imorgon Är det dags för Spännande! Men kan inte låta bli att vara lite nervös.

    Fröken smilla lycka till imorgon, hoppas allt gått bra med de små :).
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2015-01-20 19:28:59 följande:

    Tack, jag hoppas detsamma. Blev skitnojig idag när det ringde ett samtal från privat nummer, som ju RMC gör. Men det var bara Siba som ringde och sa att en vara vi beställt kommit til butiken. INTE ok ;)


    Hi hi hi ;).
  • Cina84

    Den sved...fegade lite när jag skulle sticka vilket resulterade i onödigt lidande ;). Imorgon är det tryck som gäller! ;).

Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö