Inlägg från: JePaLuLi |Visa alla inlägg
  • JePaLuLi

    Mammor / gravida i Norrköping som vill umgås

    Ja det är ju vanligt att vara trött, men lågt hb gör det ju ännu värre. Bm har hotat med järn i dropp så jag måste se till att få upp värdet nu!

    Han är ledig i 4 veckor. Vi hade ju en vecka på Rhodos tidigare....

    Trevlig resa Mlir!

    Nu hoppas jag på en natt utan kramp i vaderna....

  • JePaLuLi

    Ja det var ju lite intressant att det sjönk så i samma vecka...
    Jag har haft lågt järnvärde alla tre graviditeter. Jag verkar ha svårt att ta till mig järnet på nåt vis. Den här gången hade jag så dåligt reservvärde också (minns inte vad det hette) så jag fick börja med järntabletter redan vid inskrivningen.

    Är dock tröttare den här gången än vad jag kan minnas från de andra gångerna, det kan ju dock bero på att jag har två aktiva busar att ta hand om samt att jag jobbat heltid den här gången...

    De vill ju inte gärna att det ska ligga under 100 och det är naturligtvis inte bra om jag skulle förlora mycket blod under förlossningen, så jag får göra vad jag kan för att det ska höjas...     


    ★(¯`°?.¸ ღ♥ Lucas & Linus ♥ღ¸.?°¯)★
  • JePaLuLi

    Spännande nu Alemonia!

    Nej tabletterna funkar inte verkar det som...
    Ja han gick ju på semester i fredags så idag blir första officiella semesterdagen
    Faktum är att grabbarna var som små änglar de dagar vi vad ensamma. Vi hade så mysigt! Var bla i Folkparken för bus, lek och plask. Vi var i skogen och plockade massor av blåbär mm. Jättehärligt!
    Maken mötte upp oss en dag så tog de och åkte lite spårvagn, köpte glass och hade jätteskoj, medan jag var iväg och fick sommarfina naglar

  • JePaLuLi
    Konstantine skrev 2012-07-10 22:00:34 följande:
    Men gud så skönt! Här har vi skrik och tårar mest hela dagarna så jag blev helt klart lite avis. Obestämd Dottern är en känslig liten människa så under utvecklingsfaser blir hon känslig gånger hundramiljoner. Hon gråter för allt, jag lovar. 
    Hon är dock skapligt nöjd i vagnen så vi får nog försöka hålla hos hemifrån så mycket vi kan.

    Vad har ni planerat till semestern? (Ursäkta om jag har frågat förr, men det blir så himla mycket semesterprat under semestern :P) 

    Ja, det är nog en stor fördel att de har varandra. Men de har sina stunder de med vill jag lova... Det blir ju liksom dubbelt när de väl sätter igång att testa och trotsa.

    Vi var ju iväg en vecka på Rhodos så nu blir det lite småturer under semestern. Vi får väl se vad som hinns med och hur vädret blir... En kryssning med Birka Paradise är iaf bokad. 
    Tänkte nog åka till Sthlm och besöka Junibacken och Grönan, Astrid Lindgrens värld ska vi till, och även Julita för att hälsa på Pettson och Findus. Sagostigen ska vi nog också till och så lär det självklart bli några besök på Kolmården.
    I övrigt ska vi förbereda inför lillebrors ankomst. Nu längtar jag verkligen efter bebis

    Hur har ni det Alemonia?        

      
    ★(¯`°?.¸ ღ♥ Lucas & Linus ♥ღ¸.?°¯)★
  • JePaLuLi
    Konstantine skrev 2012-07-14 22:04:46 följande:
    Ja det kan jag tänka mig! :/ Tur att man glömmer. :P Jag glömmer (läs förtränger) väldigt snabbt som tur är. Vaddå var hon skitgnällig och sov ingenting förra veckan?! Nej det minns jag inte. :P Eller så kanske man kan säga att jag lever i nuet, känns som det behövs! Ganska onödigt att älta "gnäll-perioder" ju. 

    Låter jättemysig Hoppas ni får det trevligt! Vi har ju bara en två-åring än så länge så allt sånt där känns lite överkurs. Vi har ingen stor semesterbudget heller så då vill man ju inte precis slänga pengarna i sjön.
    Som tur är har vi släktingar lite varstans så det finns att hitta på ändå!  

    Haha ja det är tur att man glömmer fort
    dET ÄR SOM FÖR MIG NU, DET ÄR TREDJE GRAVIDITETEN, MEN JAG KÄNNER MIG SOM EN NYBÖRJARE

    Sorry för stora bokstäver, orkar inte skriva om

    Igår var vi på Busfabriken och jag fick massor med onda förvärkar. Det ilade, tryckte på och strålade ut i ryggen. De var inte särskilt regelbundna och höll inte i sig så länge, men man undrar ju... Än får han vänta lite på att komma ut
    Idag var vi på Flygvapenmuséet och värkarna höll sig borta, men foglossningen gjorde sig påmind.
    LiNdA med SaBiNa o JoPPe skrev 2012-07-14 21:59:22 följande:
    Hoppar in här Bor oxå i norrköping
    Välkommen!

            
    ★(¯`°?.¸ ღ♥ Lucas & Linus ♥ღ¸.?°¯)★
  • JePaLuLi

    Konstantine: Nu har det lugnat ner sig, men det spelade ingen roll om jag bara tog det lugnt... Dock hade jag fått UVI igen så det kanske berodde på det...
    Kom hem igår från en liten kryssning, det var mysigt att komma iväg lite.
    Idag ska det visst bli riktigt varmt så vi hoppas på lite bad idag.

    Maken har sin sista semestervecka nästa vecka och grabbarna börjar förskolan igen den 20/8 så det blir intressant att var hemma med dem ensam, höggravid

    Hur har ni andra det?

  • JePaLuLi

    Jag är inte avundsjuk på mig själv. Haha. Men vi bor ju så bra att det finns en hel del för dem att sysselsätta sig med. Det är ju också en stor fördel att de har varandra.

Svar på tråden Mammor / gravida i Norrköping som vill umgås