Inlägg från: JePaLuLi |Visa alla inlägg
  • JePaLuLi

    Tack för att du frågar Konstantine
    Vi har varit utan nät i 4 dygn, men nu ikväll lyckades de äntligen få igång det.
    Jag har haft väldigt ont de senaste dagarna. Det hugger i underlivet och ilar i hela underkroppen, det strålar ut i rumpan och ryggen liksom...
    Fick idag lite panik och satte igång och tvättade bebiskläder. Har inte alla haft bråttom med några förberedelser innan, tänkte ta det när grabbarna börjar förskolan igen. Men nu kände jag iaf att jag vill ha väskan packad så jag åtminstone får med mig det viktigaste.
    Bara för det kommer jag säkert gå över tiden

  • JePaLuLi

    På mina barns förra förskola hade de en pojke med Downs syndrom som använde sig v tecken som stöd. Vet inte om det är samma tecken som i teckenspråk eller nån annan variant?
    I alla fall så snappade min äldsta son (då 2,5 år) upp väldigt mycket av det och kom stolt hem och visade oss tecken för de olika färgerna, frukter osv. Det var jättekul och jag önskar att jag också kunde. Några på jobbet har gått kurs i TSS och dyker det upp nån möjlighet att få gå när jag är tillbaka efter min mammaledighet så ska jag ta den!

  • JePaLuLi

    Ja det gör han nog. Nu jämnaste som att han sjunkit ner lite för han sparkar inte lika högt längre och jag har lättare att andas
    Grabbarna kom 2 dagar före bf båda två. Ganska punktliga!

    Angående tecken för små barn så är det väldigt bra. Jag jobbar på en småbarnsavdelning och där använder vi oss mycket av bilder för att förstärka språket. Och de av oss pedagoger som kan använda sig av tecken som stöd gör det. Barnen snappat upp det snabbt och kan lättare göra sig förstådda.

  • JePaLuLi

    Nä, jag är här
    Men nu är det inte så länge kvar, vilket känns
    Foglossningen är värre än nånsin, varken orkar eller klarar av särskilt mycket.
    Känner mig som världens sämsta och tråkigaste mamma just nu. Men killarna är verkligen superduktiga!
    Åkte på nån sorts magsjuka i natt också dessutom...
    Massa gnäll känns det som. Men annars är det bra
    Hur är det med er andra?

  • JePaLuLi

    Skönt det, sömn behöver man

    Ska försöka ta oss ner på marknaden på lördag och grabbarna vill gärna se Sean Banan så det är bara att bita ihop. Vad gör man inte för sina små ögonstenar?

  • JePaLuLi

    Hur har ni det? Tillbaka i vardagen ännu?

    Här väntar vi på bebis.. Har mycket förvärkar och foglossningen är inte kul... Grabbarna börjar på förskolan igen på tisdag. Det ska bli lite skönt att kunna vila utan dåligt samvete faktiskt...

  • JePaLuLi

    Grabbarna är också väldigt rastlösa nu tror jag. Så fort vi träffar folk så blir det uppspelta och gör saker de aldrig gör annars, lyssnar inte etc.
    Blir nog skönt för dem att börja på förskolan igen, jag har lite svårt att aktivera dem kust nu. Även om de är superduktiga här hemma och leker med varandra så märker man ju att de behöver annan stimulans..

    Jaså? Har du, hur då?

  • JePaLuLi

    Ja precis, nu ska de gå 15 h/vecka. Men när lillebror kommer får de vara hemma med oss iaf första veckan..

    Aha, misstänkte att det var där
    Vem är du av tjejerna då? :)
    Kul initiativ tycker jag!

Svar på tråden Mammor / gravida i Norrköping som vill umgås