• Anonym

    Ny som har en hemlig älskare/älskarinna - hur började det?

    Träffades här på FL . Är ett bra sätt att träffa ngn på nätet eftersom det är lite mer neutralt än en dejting site. Får en bredare bild av en person här än vad man får på en dejting site där det mer är fråga att "sälja sig" själv.

  • Anonym

    Jobbade ihop två arbetspass när han kom tillbaka efter en längre tids frånvaro. Under hans frånvaro hade jag tillkommit på jobbet. Det slog gnistor från start. Det var helt galet. Det var en blixtsnabb attraktion som slog till med en enorm kraft. Vi var båda gifta sen tonåren. Efter nästan ett år av kamp för att försöka låta bli, hade vi fysiskt sex för första gången på en jobbfest. Vi hade då träffats många gånger o kramats försiktigt o haft massor av sms o mailkontakt.Vi hade pratat sex länge o mycket innan. Sen hade vi underbart sex så ofta vi kunde. I över 4 år.

  • Anonym

    Vi träffades på BC... Idag, 1 år senare är vi sambos efter att ha lämnat våra respektive makar, väntar vårt gemensamma barn och sexar båda vid sidan om.. Dock inte i hemlighet längre utan med den andres godkännande. Ibland tillsammans, ibland var å en för sig...

    Är SÅÅÅÅÅÅÅ glad att jag svarade på hans meddelande på BC den där dagen, för det är ju mannen i mitt liv.

  • Anonym

    Har haft två älskare det senaste året. Den första träffade jag via jobbet. Den andra träffade jag via BC. Träffar inte någon av dem längre.

    Verkar som en del träffas här på FL. Hmm, kanske skulle försöka här. Finns en man som verkar intressant.

  • Anonym
    Anonym (kvinna) skrev 2012-03-26 13:45:50 följande:
    Jag har två älskare. Den ena har jag funnit här inne på FL; en gift lite äldre man. Vi har träffats sporadiskt men jag tror dessvärre att det inte blir något mer. Synd för han är bra för mig.
    Den andre, en yngre, gift man, har jag funnit på BC. Vi ses lite mer än en gång i månaden.
    Varför blir det inte mer med mannen som var bra för dig? Är det att han gått tillbaka till sin fru eller?
  • Anonym

    Träffade min älskarinna i bekantskapskretsen. Började snacka om det mesta på en fest och kom fram till att vi båda saknade bra sex i våra förhållanden. Träffades sedan efter någon dag och nu har vi sex några ggr per månad

  • Anonym
    Anonym (kvinna) skrev 2012-04-08 20:21:50 följande:
    Det är sexet som är bra. Gudomligt tom. Han har aldrig lämnat sin fru. Vi ses bara för sex så jag vet inte riktigt vad han ska gå tillbaka till el från. Det har mest runnit ut i sanden pga tidsbrist och div händelser i våra liv.
    Lät sorgligt, gudomligt sex skall man vara rädd om. Vad är det som gör sexet så bra?

    Hur mycket äldre än du är han då och hur gammal är du själv? Man kanske skall satsa på en äldre man kanske.
  • Anonym
    Anonym (Tjej37) skrev 2012-04-08 20:52:16 följande:
    Haha förstår inte hur en del hinner med att ha flera älskare/älskarinnor. Framförallt så tycker jag det känns som lite dubbelt bedrägeri med flera. Att svika sin ordinarie partner är väl en sak (illa nog men det kan ju finnas anledningar) men att ljuga för den man är otrogen med dessutom är lite för mycket. Om man nu inte är ärlig om det och berättar för sina älskare/älskarinnor att de inte är ensamma.
    hade kontakt med en tjej som var otrogen med en man som hon misstänkte hade flera. Han var iofs singel och inte direkt otrogen mot nån, hade inte lovat något - och hon hade inte frågat.. Av en slump kom hon dock på att en av hennes bekanta hade samma kk.. :)
    Han hade alltså inte direkt ljugit och det var underförstått att man inte pratade om huruvida det fanns flera. Detta var en tid sedan och jag vet inte hur det gick sen men det var lite bisarrt tycker jag.
  • Anonym
    Anonym (Fantasi) skrev 2012-03-19 21:38:20 följande:
    Har i många år saknat bra sex och haft långt gående fantasier. Fann den perfekta älskaren här på FL och han har uppfyllt några av mina fantasier.
    Bara några? Vilka saknas att uppfylla då
  • Anonym
    Anonym (kvinna) skrev 2012-04-09 09:26:17 följande:
    Han kan sina saker. Verkligen! Teknik, fokus på kvinnans njutning, dominant, kontrollerad...
    Han är ca 50 och mycket välutrustad.
    Äldre män kan ofta sin sak. Fast 50 lät inte så lastgammal dock. Fast det beror klart hur gammal man själv är. Är 31 och har haft en 55 årig älskare vid ett tillfälle.

    Vad är det som hindrar dig att ta upp kontakten igen då? Det där lät ju i mina öron väldigt bra
  • Anonym
    Anonym (kvinna) skrev 2012-04-09 09:26:17 följande:
    Han kan sina saker. Verkligen! Teknik, fokus på kvinnans njutning, dominant, kontrollerad...
    Han är ca 50 och mycket välutrustad.
    Åh låter väldigt bekant det där. Har också träffat en på FL som stämmer in rätt bra på den beskrivningen. Fast det kan säkert finnas fler givetvis. Ingen jag träffar nu dock.
  • Anonym
    Anonym (kvinna) skrev 2012-04-09 09:26:17 följande:
    Han kan sina saker. Verkligen! Teknik, fokus på kvinnans njutning, dominant, kontrollerad...
    Han är ca 50 och mycket välutrustad.
    Anonym skrev 2012-04-09 14:35:35 följande:
    Åh låter väldigt bekant det där. Har också träffat en på FL som stämmer in rätt bra på den beskrivningen. Fast det kan säkert finnas fler givetvis. Ingen jag träffar nu dock.
    Anonym (Fantasi) skrev 2012-04-09 18:59:45 följande:
    Samt på en jag träffat här. Fin liten guldfiskdamm det här.
    Seriöst? Ni menar samma kille har haft ihop det med tre av er? Haha om det stämmer är det någon som nog ligger pyrt till. Fast den beskrivningen är ju så pass generell att det kan vara vem som helst dock. Dra bort 10 år från åldern så stämmer det ju på mig med
  • Anonym
    Anonym (kvinna) skrev 2012-04-10 11:06:13 följande:
    Skulle inte förvåna mig det minsta om han har ihop det med fler. Vi har ju varit tydliga mot varandra att vi inte är exklusiva.
    Skön inställning. Är du själv i förhållande eller väljer du ha gifta män som älskare för att slippa krångel med känslor etc och bara ha sex?
  • Anonym
    Anonym (kvinna) skrev 2012-04-10 13:04:34 följande:
    Jag är gift och föredrar att ha gifta älskare då jag bara är ute efter sexet och inte vill ha allt krångel som man riskerar med en singel.
    En nyfiken fråga. Hur gör ni när ni träffas då om båda är gifta? Tar ni in på hotell eller träffas ni när ni är ute på tjänsteresa eller hur funkar det? Tycker sånt praktiskt verkar vara mer krångel än ev känslor som det kan bli med en singel som man kan träffa när som helst
  • Anonym
    Anonym (kvinna) skrev 2012-04-10 13:41:30 följande:
    Ibland lyxat till det med egenbokat hotell men oftast i kombination med tjänsteresor.

    Men förstå mig rätt. Det här är ingen regelrätt relation där man träffas en gång i veckan och äter romantisk middag osv. Vi träffas en till två intensiva nätter/dygn i månaden och det räcker.
    Någon gång kan man naturligtvis vilja ha mer pga det är så skönt men det är som med ostron; det är inte gott och lyxigt om du äter det för ofta.
    Följer du med honom då på tjänsteresa eller din älskare är på besök i din hemstad?

    1-2 ggr per månad, det är oftare än vad jag har sex med min make . Har du och din man ett öppet förhållande så det är ok med honom eller är det ren otrogenhet?

    Är själv väldigt less på mitt nästan obefintliga sexliv. Vågar inte riktigt vara otrogen men ett öppet förhållande och någon regelbunden älskare skulle fungera. Hade jag inte haft barn skulle jag nog separera men vill inte göra så mot barnen. Därför jag heller inte vågar vara otrogen. Min man skulle skilja sig på studs och skulle nog få barnen mot mit också.
  • Anonym
    Anonym (kvinna) skrev 2012-04-10 14:37:47 följande:
    Vi bor på samma ort och har många tjänsteresor. Försöker koordinera dem med varandra.
    Har inte ett öppet förhållande. Men har på något underligt sätt lyckats få mer och bättre sex hemma sedan jag skaffade mig älskare. Nu hade vi sex ca 1-2 ggr/år så det är ju inte svårt att öka den mängden.
    Det lät ju tom värre än mitt sexliv. Har det alltid varit så dåligt för er eller har det gått uför med tiden? Har levt med min i 15 år och de senaste 5 åren har det varit uruselt. Ha en älskare man träffar någon natt per månad skulle nog kunna göra att jag står ut. Hur länge har du haft älskare vid sidan om och tycker du att det räcker för dig eller drömmer du om att ha ett fungerande sexliv med den du lever med istället?

    Ni träffas på orten ni har tjänstresa till då? Verkar ju riskabelt att träffas i samma stad även om man bor i en större stad.
  • Anonym

    Vilka billiga slampor det finns här på FL. Ena värre än den andra. Fy fan

  • Anonym

    Är det för lite sex eller att ni vill ha någon annan typ av sex som ni inte får hemma som är anledningen till ni är otrogna?

  • Anonym

    Det började med att jag drog fram ballen... bara för kul liksom... och så råkade en tjej på jobbet knalla förbi och halkade så illa att hon satte sig på den... flera ggr tom.... jättekonstigt... dethela var egentligen bara en olycka

Svar på tråden Ny som har en hemlig älskare/älskarinna - hur började det?