• Konvaljen

    min snart 9 månaders bebis har fått i sig lite klorin!!

    I somras fick min son, då 10 ,månader eventuellt i sig gift från en myrdosa som vi glömt framme vid altanen. Det var ju knappast så att vi satte oss ner och googlade och gissade huruvida han fått i sig giftet eller ej. Normalt funtade människor rinner 112' blir kopplade till giftinformationscentralen och följer deras råd. I vårt fall att åka in illvillig akuten och ge sonen aktivt kol samt följa upp med olika prover. TS: du agerar väldigt konstigt om du inte kontaktar vården tycker jag. Låt de göra bedömningen huruvida klorinet var farligt för ditt barn eller ej.

  • Konvaljen
    Anonym skrev 2012-03-18 20:32:41 följande:
    De var inte så att de va liter vis eller ens milliliter..h*n fick lite från fingret.. Och jo många som sagt att jag är dum i huvudet,olämplig förälder..osv osv.. Behöver inte ta sån skit och tänker inte bry mig ett skit om denna här sidan mer..skriv ni vad ni vill jag vet att jag är en bra mamma till mina barn!

    Men du skriver ju i din TS att han fick på händerna och i munnen, nu är det bara lite på fingret. Viss skillnad måste jag säga...
Svar på tråden min snart 9 månaders bebis har fått i sig lite klorin!!