• Rocket Mania

    min snart 9 månaders bebis har fått i sig lite klorin!!

    Förstår du inte att folk reagerar på att du frågar HÄR i stället för att ringa giftinfo?

    Att ungar råkar ut för saker, får i sig saker de inte ska eller ramlar och slår sig är inte ett dugg konstigt och det har mycket sällan med bristande ansvar att göra. Det konstiga i just ditt fall är att du 1. ser att barnet får i sig, sedan 2. lägger ungen, sedan 3. frågar här och först då 4. ringer giftinfo. Du borde hoppat över steg 2 och 3.

    Är det konstigt att folk reagerar tycker du? 

  • Rocket Mania
    Anonym skrev 2012-03-18 12:34:06 följande:
    Ja hon sa att man inte reagerar på att bli trött av klorin och han har inte uppvisat andra tecken. Och jag väljer att tro på att dom kan sitt jobb..
    Men det kan väl vara frätande? Sa dom inget om det?
  • Rocket Mania
    Anonym skrev 2012-03-18 12:36:01 följande:
    Men om jag inte hade tillgång till mobil och jag inte kunde låna nån.. Hur vet ni hur jag bor? Jag kanske bor i ett hus mitt ute i skogen? Sluta döm innan ni vet!
    Faktum är att det nog tillhör ditt ansvar som förälder att ha en fungerande telefon nu när du har barn. Om du vill bo i en koja i skogen är det helt ok, även med barn. Men olyckor händer och då bör du kunna ringa efter hjälp eller ringa för att rådfråga.
  • Rocket Mania
    Anonym skrev 2012-03-18 12:44:44 följande:
    Men allvarligt..ska sitta och försvara mig åter igen.. Självklart googlade jag runt..självklart tog jag reda på om man kan dö.. Inget av det hittade jag så då ansåg jag att de inte var nån livsfara.. Herregud stackars era barn.. Ni verkar ju bli helt hysteriska av minsta lilla och dömmer folk som inte reagerar som ni gör..
    Ja det får du nog göra tills du bara kan erkänna för dig själv att din prioritering inte var den bästa. Det är ok att göra fel, det är ännu mer ok att bara kunna säga det!

    Det är inte ett dugg synd om mina barn, varför skulle det vara det? För att jag i ev nödsituationer ringer 112 i stället för att öppna datorn och skriva ett inlägg på FL? Facepalm!

    Jag hoppas du förstår att barn kan lida och bli väldigt dåliga utan för att det för den skull betyder att de riskerar att dö? Men varför i hela världen skulle jag utsätta mina barn för det extra lidandet? 

    Som ett exempel skulle min dotter inte dö av att jag inte behandlar en mindre brännskada direkt. Däremot skulle jag orsaka henne en väldig massa, väldigt onödigt, lidande.
  • Rocket Mania
    Sarah84 skrev 2012-03-18 15:56:05 följande:
    Min erfarenhet av giftinformation är att de är att lita på. 112 skickar en vidare direkt om man ringer om något som barnet tex förtärt. Dottern fick i sig vätska från WCblock som sitter i toan. Ringde direkt till 112 & de skicka mig vidare, men stannade själva kvar på linjen ifall ambulans skulle behövas.

    Giftinfo ringer ju sjukvårdpersonalen till också om de inte är helt säkra, så vem ska man lita på om inte giftinfocentralen  
    Jodå giftinfo går säkert att lita på

    "Problemet" ligger ju i att TS först inte gjorde något alls och sedan satte sig på FL innan hon i huvud taget ringde någonstans alls. 

    Är telefonen urladdad kan man väl sätta i sladden och ringa med sladden i?! 
  • Rocket Mania
    Leiben skrev 2012-03-18 20:45:50 följande:
    Chockad över denna hysteriska masspsykos som pågår här.

    Vanligtvis gillar jag fl men det här är typexempel på trådar som spårar ur. Skäms faktiskt över vissa inlägg här! 
    Villen typ av masspsykos är det du syftar på? Den där folk ifrågasätter TS prioriteringsförmåga? Du tycker inte det är ett lite udda beteende att starta frågestund på FL när ens barn ev fått i sig något som är mycket frätande?

    Men TS ändrar sig vartefter ser jag. Snart var väl barnet inte ens inne på toa  
  • Rocket Mania
    Leiben skrev 2012-03-18 21:32:12 följande:
    ja, kanske udda beteende om det är så du vill uttrycka det men det motiverar ändå inte folks enorma reaktioner, anser jag.
    Jag tror folks starka reaktioner är ett svar på TS totala avsaknad av självinsikt. Det hade kunnat undvikas med en enkel förklaring fr TS sida
  • Rocket Mania

    Jo batteri behöver du tyvärr, telefonen dör liksom utan

    Däremot måste du inte kunna pin-kod utan 112 går alltid att ringa

Svar på tråden min snart 9 månaders bebis har fått i sig lite klorin!!