Inlägg från: teknikfreak |Visa alla inlägg
  • teknikfreak

    Han vill "pröva något nytt"

    Eftersom ni har svårt att prata om det så skulle jag kunna tänka mig att just att prata om sex skulle vara extra spännande för er. Det är sexigt att prata om vad vad man tänder på med sin partner, inte ovanligt att det som man tror är minst intressant är det ens partner går igång på att höra om :)

    Testa spelet Monogamy 

    Gå ut från sovrummet, ha sex i hallen, på toan, köksbordet, testa er fram.

    Sätt på en sexig film, ha sex som paret i filmen?

    Överraska honom genom att vara klädd som en kåtslyna när han kommer hem, gå ner och ge honom en avsugning eller beordra honom att ge dig en orgasm genom *valfritt*

    Eller vad tusan som helst :) Sex SKA vara kul och skönt, att läsa att du tycker att ert sexliv är rätt trist men duger för dig låter inte kul.  

  • teknikfreak
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 18:16:30 följande:
    Eller sur och sur, blev mest irriterad på honom och ville därför inte ha sex på ett tag. Klart man måste få fråga, men kan inte hjälpa att jag reagerade som jag gjorde. Han förstår nu att han inte ska fråga igen...hehe.
    Ja alltså, du har lyckats få din kille att inte våga prata med dig om sex. Grattis. Verkligen. Eller snarare - Hur tänkte du nu?
  • teknikfreak
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 18:26:45 följande:
    Jag tänkte nog inte så mycket, kan ju inte hjälpa hur jag reagerade =) Kan inte göra något ogjort nu heller så.
    Ogjort o ogjort, du kan väl fråga vad han menade, berätta något du gillar eller bara be om ursäkt för din reaktion? I ett förhållande måste man tillåta en öppen dialog annars finns risken att ni snart inte känner varandra alls.
  • teknikfreak
    Anonym (behöver inte) skrev 2012-03-19 18:38:29 följande:
    Jo alltså jag frågade ju sen vad han menade fast med en sur ton och sen sa jag (surt/irriterat) att jag är nöjd som det är.
    Är du det då? Är det så att ni har hamnat i osynk eller säger du bara att du är nöjd för att du tror att någonting nytt kommer att innebära svåra utmaningar för dig? Jag tror inte din kille är ute efter att göra det svårt för dig, han vill bara att du och han ska prova er fram tillsammans. Be om ursäkt igen, mena det och våga prata om det! 
  • teknikfreak
    Anonym skrev 2012-03-19 18:42:46 följande:
    Men alltså det där med att "pröva nåt nytt"... Räcker det inte att få orgasm? Får man de behöver ,an väl inte krångla med en massa olika ställningar och annat. Eller vad menas med "nåt nytt"`
    Nej, det räcker faktiskt inte med att få orgasm Glad Sex ska vara skönt, kul och spännande, orgasmen är viktig men inte målet. Ibland kan man ha så grymt skön sex utan att någon av oss får orgasm att jag kan fantisera om det i veckor och det händer att jag får orgasm knappt utan att ha varit tänd, bara en tekniskt rätt stimulation, skittrist.

    Något nytt kan vara precis vad som helst som ni inte brukar göra, testa dina gränser, sen om det är att ha sex med lampan tänd eller att bjuda in en tredje part. Bara ni vet vad som är nytt för er Flört 
Svar på tråden Han vill "pröva något nytt"