Inlägg från: Anonym (..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (..)

    Jag slaknar

    hmm så e min sambo med? han e 35år.. ja har hela tiden trott att han ledsnat på mig, men han lovar hela tiden att de verkligen inte är de o han vet inte varför han blir sån. hur känner du då? va tänker du när de händer? du kanske e rädd för att de ska hända o tänker för mycke på det, o då händer det?? försök tänka grymme snuskiga grejer du tänder på istället

  • Anonym (..)
    Anonym skrev 2012-03-20 19:10:30 följande:
    Fast med tanke på att det är samma sak vid onani lär det ju inte bero på t.ex prestationsångest eller att han inte tänder på tjejen eller liknande. Det finns en viss risk att det är ett fysiologiskt fel bakom och då behöver du gå till en läkare. Kontakta vården för säkerhets skull.

    aha du de missade jag. undra om min sambo med gör det?

    vad menar du med fysiologiskt?
    ''

    min man har fått ngt läkaren först sa var psoriasis på snoppen.. han fick stark kortison salva dom säger han ska använda när det kommer..

    blev till slut förbannad o sa åt honom att gå till läkaren igen o ta reda på vad de e o inte gå därifrån med kanske psoriasis..

    andra gången fick han nån annan ev diagnos men han minns inte vad dom sa??

    så han kör med kortisonen hela tiden, så har typ aldrig sex eftersom han måste smörja, ja e rädd han grej trillar av snart av den starka salvan              
Svar på tråden Jag slaknar