Inlägg från: MizzTez |Visa alla inlägg
  • MizzTez

    Ser du yngre ut än vad du är?

    Jo det får jag höra, sist när jag fyllde år så frågade en bekant mig hur mycket jag fyllde och bara för att jag blev nyfiken på hur gammal han egentligen tror jag är så bad jag han gissa! 26 blev svaret.. Då tackar man och bugar för jag fyllde 31!
    På bolaget får jag visa legg och engång sa en gubbe i kassan "Mäh, du har ju passerat åldern med råge!" Vet inte riktigt om jag skulle ta det bra eller som att jag är skitgammal! Men jag väljer att ta det bra!
    Händer mig faktiskt ofta att folk kollar 1-2 ggr extra på mitt körkort eller tror att jag är yngre än vad jag är. Jag verkar ha ganska bra gener i arv åxå, min morfar fyller 80 nu och han ser inte ut att ha åldrats efter 60!! Min mamma är 53 och inte där heller syns det, ett tag så trodde folk att vi var syskon!! Vet inte om jag såg gammal ut i tonåren eller om mamma ser ung ut. Hehehe

    Men över lag så är jag kanske lite barnslig åxå, eller kanske inte barnslig mer glad, sprallig och impulsiv och jag tror det gör mycket, personligheten. Jag ser ingen mening med att bli superallvarlig och tråkig bara för att man passerat en viss ålder. Vet många som helt plötsligt gick från att vara roliga människor till att bli överseriösa när de fyllde 30.. Precis som att de blev en annan person över en natt.

Svar på tråden Ser du yngre ut än vad du är?