Inlägg från: Mariohn |Visa alla inlägg
  • Mariohn

    En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin telefon, smäller upp bildörren och bucklar bilen på den andra sidan. Vem

    Jag tycker att det är uppenbart att det är telefontillverkarnas fel. 


  • Mariohn
    honkie skrev 2012-04-04 10:30:22 följande:
    Beror ju helt och hållet på hur nära bilarna står och om det står för nära, vem var det då som parkerade sist?
    Vad spelar det för roll? 
  • Mariohn
    annca skrev 2012-04-04 10:32:24 följande:
    1. Att det inte finns någon barnstol *i* bilen betyder inte att man ite har barn med. En liten bebis som sitter i carry-cot till exempel. Vårt babyskydd syntes inte ett spår av om man plockade med sig bebisen i sin stol.

    2. Ska man skriva "arga-lappen" gör man det företrädesvis sittande kvar i bilen, men ungarna också kvar i bilen. 6-åringra ska inte springa runt obevakade på en parkeringsplats.

    3. Alla barn bör bli lärda att man öppnar biuldörrar försiktigt. ALDRIG slänga upp dörren. ALLTID se till att man inte snuddar bilen bredvid.

    ergo: Emmas fel.
    Vi hade en acta graco. Också ett babyskydd man kickar ur det fäste som ska finnas monterat i bilen. 
  • Mariohn
    sär skriven skrev 2012-04-04 10:52:38 följande:
    Jag tycker det är skitspännande att läsa omröstningsresultatet. Och jag tycker det är skitspännande att nitton röster faller på ett litet barn som faktiskt saknar konsekvenstänkande.

    Jag har uppfostrat min son att inte öppna bildörren om det står bilar intill - behöver han ta sig ut och det är bilfritt på andra sidan klättrar han över till den sidan och tar sig ut själv. I annat fall väntar han tills jag öppnar dörren och sätter min hand emellan bildörren och den bilen som står intill. Jag har dock läst på FL att det är den som har en dyr bil som får skylla sig själv om man får parkeringsskador för barn är värda mer än bilar. Det tycker jag är intressant (faktum är att  jag anser att såna människor skulle skjutas på öppen gata. För de är inte värda mer än hundbajs.). 
    Det har jag också läst massor av gånger. "Men ha inte så dyr bil om du nu är rädd för att få repor i lacken. Barn har rätt att finnas". Ofta skrivet av människor vars föräldrar är syskon. 
  • Mariohn
    SilverWoman skrev 2012-04-04 10:55:04 följande:
    En 6 åring saknar inte konsekvenstänkande. Vad som helst kan ha hänt.
    En sexåring saknar inte helt konsekvenstänk. De saknar ett fullt utvecklat sådant. 
  • Mariohn
    Vissla skrev 2012-04-04 10:57:46 följande:
    Vilken typ av människor bör skjutas på öppen gata? barn människor? Eller människor som anser att barn ska finnas och får göra lite som dom vill? Eller dyrbil människorna?
    Människor som anser att man får skylla sig själv om barnen slår sönder ens dyra bil? 
  • Mariohn
    Vissla skrev 2012-04-04 11:04:16 följande:
    Känner mig träffad.. O nu tycker jag att du är orättvis

    Svårt att se vilka om tycker det.. Lättare att se om en barnmänniska är en barnmänniska eller om en dyrbils människa kommer i en dyr bil
    Fast ibland berättar de vilka de är
  • Mariohn
    Flaminia skrev 2012-04-04 11:08:17 följande:
    Det är förresten lustigt att se hur annorlunda tongångarna är i den här tråden jämfört med den som är upphovet till omröstningen. Där verkar nämligen många anse att barnets beteende i princip ligger helt utanför förälderns kontroll.
    Haha länka?
  • Mariohn
    Who skrev 2012-04-04 11:23:22 följande:
    Husdjuren kanske? Barn är ju värda mer än husdjuren men husdjuren är värda mer än det materiella. 
    En hund kissade på min bil en gång. Det var ett mycket komplext ögonblick eftersom jag inte var säker påp om det var hunden eller ägaren jag skulle avrätta. 
  • Mariohn
    Who skrev 2012-04-04 11:29:50 följande:
    Nej, hon var osäker på om det var Harald eller hennes kollega, Anders som var pappan så hon gjorde abort för fyra veckor sedan. 
    Blöder hon fortfarande? 
Svar på tråden En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin telefon, smäller upp bildörren och bucklar bilen på den andra sidan. Vem