Inlägg från: vampyria2 |Visa alla inlägg
  • vampyria2

    En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin telefon, smäller upp bildörren och bucklar bilen på den andra sidan. Vem

    jag fattar inte mig på en del av svaren här :.-o Det måste väl ändå vara självklart att det är bilens fel, den stod ju i vägen....hur tänker ni här egentligen, snälla förklara hur kan ni inte förstå att det är bilens fel??????

  • vampyria2
    Anton Chigurh skrev 2012-04-05 10:20:03 följande:
    Jag hade nog sprängt bilhelvetet i luften. 

    Problem solved..... 
    Jag hade sprängt ungen, tänk vad lugnt och skönt man skulle få det i flera år efter det, gratis mat, hyra, betalt för att sitta och göra några nummerskyltar, kan livet bli mer perfekt än så? 
  • vampyria2
    Miafiastina skrev 2012-04-05 18:12:08 följande:
    Ven som helst får stå på familjeparkeringen. Det finns inget formellt förbud mot detta, utan det är affärsidkaren som valt att allokera vissa platser för denna kundkategori. Bara frustrerade supermorsor skriver en arg lapp efter att ha konstaterat att en bil utan barnstol står på en familjeplats. Det kan ju vara en familj med fyra barn på 8-12 år som inte behöver barnstol, men som ändå är en barnfamilj. Eller? Emma borde lugna ner sig och hålla ordning på Samuel så att han inte går lös på andras egendom. Basta!
    Men då det är väl ändå bara bra att ungen lär sig försvara sin morsa, gör någon fel så ska de få känna på det också >.<
Svar på tråden En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin telefon, smäller upp bildörren och bucklar bilen på den andra sidan. Vem