• Anonym (arg)

    Han sprutade i mig och nu är jag gravid

    Hade förra månaden ett one night stand med en äldre man i 40-års åldern som varit gift länge och inte verkade särskilt erfaren. Jag har inget preventivmedel och min förra kille drog alltid ut den innan han kom och vi har på så sätt undvikit graviditet.

    Den här natten med den här mannen hade vi inte diskuterat preventivmedel, vi liksom hånglade och så blev det bara så att vi började ha lite sex, och innan jag visste ordet av hade han sprutat inne i mig. Eller i alla fall till hälften, eftersom jag försökte dra mig undan när jag kände att det gick för honom.

    Jag tog dagen efter piller, men det hjälpte inte, jag plussade för några dagar sedan. Han verkar tycka att det är MITT fel, att jag borde ha SAGT att han INTE kunde spruta i mig, ungefär som om det hela är mitt jävla ansvar och att män inte har något med saken att göra. Blir så arg och ledsen att jag nu måste göra abort, fattar inte hur han kunde komma i mig utan att först försäkra sig om att jag äter p-piller.

    Har män inget jäkla ansvar alls över att se till att de inte gör folk gravida?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-04-12 11:16
    Jag var visst lite otydlig i TS:
    Mannen i fråga har VARIT gift i 15 år, men är sedan en tid tillbaka skild. Han har inte varit med någon efter sin fru än mig, och har inte haft så många partners. Jag har själv bara haft långa förhållanden, och när jag skrev ons var det kanske lite missvisande eftersom vi lärt känna varandra lite innan, jag vet vem han är genom andra, och vi har haft fortsatt kontakt efteråt.

    Problemet är alltså inte att vi ligger runt med folk hit och dit, utan snarare tvärtom att vi båda var så ovana vid ons-situationen och bara tog för givet att det skulle vara som det har varit med våra ex.

    Jag håller med om att båda har ett 100% ansvar att skydda sig mot oönskade graviditeter, det som irriterar mig är att han och tydligen många andra här, tycker att det är ok och naturligt att anta att ALLA kvinnor hela tiden äter p-piller och därmed inte kan bli gravida även om man sprutar i dem utan kondom.

    I min erfarenhet har män tidigare innan de kommit frågat om de kan komma inne i mig, imte bara sprutat utan att fråga och därför var jag inte beredd på att han skulle göra så. Och jag tycker INTE att det är ok att han gjorde det, ännu mindre ok är det att han och ni andra stör er på "idioten" mig som inte berättar att jag INTE äter p-piller. Man ska väl inte spruta i alla som inte säger ifall de äter p-piller heller, man ska väl bara spruta i de som SÄGER att de äter p-piller, enligt min logik.

  • Svar på tråden Han sprutade i mig och nu är jag gravid
  • Anonym (arg)
    Anonym (Hurra :)) skrev 2012-04-12 11:30:11 följande:
    Inte den tonen, det kan hända den bästa! Det känns kanske inte bra nu men men det är något fint som har hänt, hon har ett liv i magen nu :) eftersom killen är singel och de har kontakt kanske en gnista kan infinna sig! Mvh
    Men det är väl inte bara så fint, med tankte på att vi knappt känner varandra, och han har sina barn på heltid och de är stora och jag har ett barn sedan tidigare som är 4 och jag inte tror att det skulle hålla mellan oss så jag skulle blik ensamstående med två barn.

    Det måste vara jättejobbigt att inte kunna få barn, och jag har full förståelse för om man blir ännu mer frustrerad när det finns puckon som klantar till sig en graviditet och sedan slänger bort den som om det vore ingenting, men eftersom jag redan är förälder vet jag vilket enormt och livslångt ansvar det är att sätta ett barn till världen.

    Alla barn som föds förtjänar att känna sig välkomna och älskade. Kan man inte ge detta så kanske man inte ska ha barn. -men visst kan jag inte låta bli att fundera över om hur livet skulle bli om jag inte gjorde abort utan behöll barnet, och vi ska prata om det mer nästa vecka när han är barnledig men det är klart att det lutar åt abort.
  • Anonym (arg)
    Anonym (???) skrev 2012-04-12 11:39:21 följande:
    Tänk om mannens fru pökar runt då?? Han kan ju bli smittad av henne,...
    Nej, för det har varit dåligt mellan dem i flera år och de har inte haft sex på flera år, men nu har hon träffat en ny.
  • Anonym (arg)
    Hannah76 skrev 2012-04-12 11:37:15 följande:
    Låter verkligen som om du tycker han är ett kap..
    Han är snäll och omtänksam, men han är inte så snygg och han är en riktigt mes.
  • Anonym
    Anonym (arg) skrev 2012-04-12 11:42:42 följande:
    Nej, för det har varit dåligt mellan dem i flera år och de har inte haft sex på flera år, men nu har hon träffat en ny.

    ursäkta min hur dum får man bli om man inte kan tro att frun har kanske varit otrogen om hon inte hade sex med sin man (som hade sex med dej) hon har kanske det? inte nått hon går och berätta för honom och dej.....
  • Anonym (arg)
    Linda 28 skrev 2012-04-12 11:37:05 följande:
    alla har vivåra åsikter. detta är min åsikt. tycker OCH kommer alltid tycka att killar OCH tjejer ÄR korkade som inte skyddar sig och sen blir förvande över att tjejen är gravid. risken är RÄTT stor att den du har sex med har HIV. läggr man ut en tråd för man vara beredd på ALLA kommentarer och åsikter....
    Ja, för en del människor med en viss livvstil är det säkert så att risken att den man ligger med har HIV, men hela världen är inte som Big Brother och Paradise Hotel, vettu!
  • Anonym
    Anonym (???) skrev 2012-04-12 11:39:21 följande:
    Tänk om mannens fru pökar runt då?? Han kan ju bli smittad av henne,...
    Han ligger nog inte m henne då de är skilda.
  • Anonym (arg)
    Anonym skrev 2012-04-12 11:45:06 följande:
    ursäkta min hur dum får man bli om man inte kan tro att frun har kanske varit otrogen om hon inte hade sex med sin man (som hade sex med dej) hon har kanske det? inte nått hon går och berätta för honom och dej.....
    Men ursälkta, hur dum får man vara om man inte fattar att även om frun varit otrogen så kan hon inte ha smittat sin man eftersom DE INTE HAFT SEX.
  • Linda 28

    man behöver inte leva ett så kallat big.brother liv för att få HIV. det räcker att man har sex med "FEL" person 1 gång sen e det kört. risken ÖKAR klart med fler sex-partners med risken försvinner inte bara för det!!!

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-04-12 11:55:52 följande:
    Sen när blev män i 40-års åldern "äldre män"? 

    när tjejen bara är 20 år så e väl en man i 40-års åldern en äldre man =)
Svar på tråden Han sprutade i mig och nu är jag gravid