Inlägg från: Luella |Visa alla inlägg
  • Luella

    Bakåtvänd vagn ett måste?

    Jag har min dotter vänd mot mig och då har hon fyllt tre år. Jag tycker om att ha ögonkontakt med henne och småprata om ditt och datt på väg till och från förskolan.  Jag skulle nog aldrig vilja ha en vagn som inte går att vända.

  • Luella
    Helle333 skrev 2012-04-13 14:04:22 följande:
    Det där beror ju på hur barnet är. Jag själv blev helt vansinnig som bebis och litet barn om jag åkte eller blev buren baklänges. Jag skulle till varje pris åka framlänges så jag fick se allting. Däremot om man ska se till att han blir adopterad av er, så antar jag att ni inte känner varandra så väl så kanske det är bra att börja med en bakåtvänd... Har ni ingen ni kan låna vagn och testa med innan ni köper? (eller kolla blocket, finns massor av fina vagnar till bra pris)
    Eller så satsar man på en vändbar vagn. Det finns gott om vagnar som har den möjligheten. Personligen skulle jag aldrig köpa en vagn som inte är vändbar.
  • Luella
    Helle333 skrev 2012-04-13 15:02:30 följande:
    De tär en jättebra uppfinning. Jag var så sur över att jag skulle bli tvungen att köpa en ny vagn om dottern i framtiden säger att hon enbart vill åka framlänges och så sitter jag och tittar på Emmaljungas hemsida för att leta var jag kan köpa nya hjul till vagnen. Jag kollar på skoj in en instruktionsfilm om vår vagnmodell. De visade hur man tog loss själva åkdelen, visste inte hur man gjorde och när de satte på den igen så vände de på den och satte så den blev framlänges. Gissa om jag blev lycklig =D
  • Luella
    Vitsippa skrev 2012-04-16 10:00:00 följande:
    Håller helt med om hanteringen och att man nog inte gärna skickar iväg 5000-kronorsvagnen in i babagekrossen Glad. Vill dock bara påpeka att när vi flög med vagn senast åkte den inte gratis utan checkades in precis som annat bagage och räknades in i max antal tillåtna kollin. Vi hade i och för sig turen att checka in hos en snäll kille som inte tog något extra betalt för att vi hade en sak för mycket men det är ju inget man kan räkna med. Det kan ju vara en kostnad man mer än gärna tar men ändå bra att vara medveten om.
    Vilka flög du med då?
  • Luella
    Vitsippa skrev 2012-04-16 11:40:10 följande:
    SAS och South African.
    Oj vad snålt. Det trodde jag inte om SAS faktiskt.
  • Luella
    fabbemam skrev 2012-04-16 20:41:17 följande:
    Hoppsan! Det var tråkigt, vi åkte också med SAS (för drygt ett år sedan) och de ville inte ha någon betalning alls av oss, kanske hade vi tur....
    Hi, hi då märker han säkert inte om det kommer en 6: e vagn till samlingen!
    Jag gick in och läste på deras hemsida nu, man får ta med sig barnvagn gratis exklusive barnets bagage om barnet är yngre än 2 år.
Svar på tråden Bakåtvänd vagn ett måste?