Inlägg från: L1ber |Visa alla inlägg
  • L1ber

    Snart pappa? - förvirrad

    Kan bara tillägga en grej tyvärr då jag är betydligt yngre och inte riktigt kommit dit ni är i livet än. Jag blev gravid trots p-piller (något jag trodde hände andra - inte mig). Jag hade föreställt mig innan och funderat på hur jag skulle reagera men hur säker jag än kände mig på hur jag skulle tänka, så blev det helt annorlunda.

    Att ha ett nytt liv växa inom sig är så obeskrivligt stort och svårt att ta på. Det går inte att förutse hur vi ska reagera när vi väl är där.

    Vill därför bara säga att din flickvän har inte "lurat" dig eller med flit svikit dig. Även om du känner så. Modershjärtat är starkare än man tror hos många och det kan räcka med att veta att man har sitt framtida barn växa inom, sig så har man redan börjat skapa ett band med barnet.

    Hoppas ni kommer fram till något bra och jag tror att det band som din flickvän kanske redan börjat skapa till barnet, är ett band du också kommer skapa under graviditetens gång. Det tar bara lite längre tid för dig och är lite för svårt att hantera då det är i hennes kropp allt händer.

    Lycka till!

Svar på tråden Snart pappa? - förvirrad