Inlägg från: Anonym (pinit) |Visa alla inlägg
  • Anonym (pinit)

    Vad är det pinsammaste du sökt vård för?

    Är inte den som söker vård om det inte är absolut akut. Men det pinsammaste var nog när jag stuka handleden rejält och läkaren undersökte och tyckte att jag borde göra någonting åt vårtorna på mitt ena finger. Jag fattade inte att det var vårtor, hade sett ut så sen jag brände mig när jag lagade mat och det skvätte upp kokhet olja ungefär där. Köpte wartner efteråt och det försvann =) Men ack vad jag skämdes vid undersökningen!

  • Anonym (pinit)
    Diablo skrev 2012-04-19 10:30:40 följande:
    Trillade ner från badkarskanten där jag stod och fåglade mig framför speglen och sjöng. Bröt handleden. Inte roligt att behöva berätta det på akuten när de frågade vad jag hittat på! Står inte på badkarskanten och fåglar mig framför speglen längre, men jag har sett att barnen gör det. Ligger kanske i DNAn



    Hahaha skrattar så jag kiknar, måste ha varit så pinsamt att förklara. Haha och det måste ha sett fruktansvärt kul ut!
  • Anonym (pinit)
    plastkotte skrev 2012-04-19 00:51:36 följande:
    Nu gäller inte det här mig utan min svägerska hade hört om en man som åkte till akuten (i england) för att han hade en apelsin i baken.. Hans förklaring var att han hade bytt gardiner naken och ramlat av stolen han stog på och på golvet låg en apelsin ;)
    Det där får mig osökt att tänka på mitt förra jobb. Jobbade inom hemtjänsten då, och vi fick larm in om att en dam hade jätte ont i magen. Så jag & ssk besöker henne och hon talar om att hon är jätte dålig i magen och stod och bakade men hade inte tid att gå på toaletten så hon tryckte upp en potatis i rumpan (?!) som nu hade fastnat. Vi fick ringa ambulans och skicka in henne till sjukhuset där dom tydligen fick ut potatisen, hur vet jag inte.
  • Anonym (pinit)
    Anonym (A) skrev 2012-04-19 13:41:42 följande:
    Oj, vad galet! Mycket underhållande tråd Glad

    MEN vårdpersonalen har ju som sagt sett och hört det mesta så en böld i underlivet är vardag för dem. 
    Haha ja, jag undrar vad dom tänkte om potatisen. Så en böld här & var är nog småpotatis för dom, hihi ^^
  • Anonym (pinit)
    Anonym (försökskanin) skrev 2012-04-19 23:43:31 följande:
    Har välsignats med den otroliga turen att ALLTID få fråga "Vi har läkarstuderande här, är det okey om dom får vara med?"

    Känns ju lite snikigt att säga nej..

    Senast var under ett tidigt VUL. OFÖRBERETT!! (gravid och visste inte att gröningen skulle få delta på sånna festligheter innan ja sa okey)

    Först får man sagt till sig att "Vi vill också göra ett VUL nu för att kolla ordentligt"

    tankarn går ; Jäävla skiiiit. Har inte bytt trosor på två dar, har flytningar som ett as, och luktar väl värre än ruttna räkor.

    (okey, ja är inte världens äckligaste människa, men ja va totalt knockad av hormoner, spydde och sov. Orkade inte ens gå upp ur sängen, så duscha o byta kläder va inte prio ett.)

    OCh hade preciiis innan ja gick in till rummet, bajsat som en kung!

    OCH jag kände att ja behövde fisa.

    Försöker på nått sätt torka av muffen med mina trosor för att orsaka så minimal skada som möjligt.

    Ja hoppades på att mina fötter, som vart i samma strumpor i en vecka, och ofta i Uggs, skulle maskera muff-lukten med en frän lukt av fotsvätt.

    Lägger mej ner och dom hissar upp mig så muffen e i deras ansikthöjd. Dessutom tänder dom en lampa så dom ska se ÄNNU MER.

    Fötterna är i ungefär samma höjd, så de blev väl nån spännande Cocktale.

    "Ligg tuuuungt på stjärten!"

    Hur lätt är det när man kämpar allt man har för att inte fisa av att bara ligga med benen isär?!

    Sen börjar då den mkt gamla mannen, med vitt skägg och glasögon, som hålls på plats av ett gummiband runt skallen att rota runt. Och förklara varenda lite moove han gör.

    Hans praktikant tittar intensivt på min muff.

    Tiills han säger ;

    Nu kan du känna!

    Och nu kör hon in fingrarna och manövrerar dom preciis som han säger.

    Även ja måste ju höra om hur min muff är, i detalj. Då de disskuterar om den.

    Ja kan klara vad som helst efter de besöket!



    Hahaha stackare, fy vad hemskt!
  • Anonym (pinit)

    Åh detta pinsamma minne hade jag nästan förtränkt.. För några månader sen började jag få så ont i muffen vid mens och efter mensen. Det återkom hela tiden, tillslut tog jag mod till mig och kontaktade gyn. Och det var så enkelt som att jag inte ska använda tampong. Var genuint orolig för att nåt skulle vara galet, och att problemet kunde lösas så simpelt, tyckte jag var pinsamt! Kunde jag inte ha kommit på det själv och skippat tampong en månad för att se om det hjälpte Skrikandes. Jag tyckte iallafall att det var pinsamt, skämdes som en hund när sambon fråga hur det gick och om dom hitta nåt.. -mmmh, ska undvika att använda tampong. -Var det bara det? -mmmh...  

Svar på tråden Vad är det pinsammaste du sökt vård för?