Inlägg från: JohannaHallberg |Visa alla inlägg
  • JohannaHallberg

    Jag vill ha alla tips för hur man lättare ska bli gravid!

    Jag har blivit gravid två gånger och båda gångerna har jag ätit rosenrot. Eftersom jag alltid har känt när jag har haft ägglossning så vet jag att jag hade starkare ägglossning då jag åt rosenrot =) 

  • JohannaHallberg
    Anonym (Vill veta allt) skrev 2012-04-19 14:45:26 följande:
    Jag känner inte min ägglossning så jag har börjat prova ägglossningsstickor, men om jag provar rosenrot ska jag äta det hela tiden eller ska jag sluta när jag får ägglossning?
    Jag tror att man ska äta det fram till ägglossning. Du börjar samma dag som du får din mens och sen tills du får plus på ägglossnings stickorna =) 
  • JohannaHallberg
    Anonym (Vill veta allt) skrev 2012-04-19 14:55:30 följande:
    Är det meningen att ägglossningen ska bli starkare av rosenrot?
    Ah vad jag har förstått så ska det väl stimulera till att det bildas mer hormon i kroppen. Jag är inte riktigt säker. Men första gången jag blev gravid så åt jag rosenrot pga att jag var väldigt trött. Då hade jag och min sambo haft oskyddat sex i ett och ett halvt år utan att jag blivit gravid och helt plötsligt efter att jag börjat med rosenrot så blev jag gravid =) 

    Självklart kan jag inte garantera att det hjälper men det känns som det hjälpte för mig. Om inte annat så blir man piggare och sexlusten ökar! =D 
  • JohannaHallberg

    Måste bara tillägga en sak angående rosenroten som jag tipsade om. Båda gångerna som jag åt det så åt även min kille det. Vet ej om det spelar någon roll men i vårt fall åt båda två rosenrot :)

Svar på tråden Jag vill ha alla tips för hur man lättare ska bli gravid!