• nivea bbb

    Sammanfattning "Gender Selection Kit för att få barn me en önskan om ett visst kön"-tråden!

    Hejsan alla. Solig..

    Jag startade tråden Har någon testat Gender Selection Kit för att få barn me en önskan om ett visst kön?.. Med mig följdes 13 tjejer åt i över 1år... vi scannade alla böcker, Shettles litteratur om Shettles metoden, fakta på engelska o svenska! Tillsammans genom diskussioner kom vi fram till hur man på bäst sätt blir gravid, hur man kan göra för att baka ett visst kön på kommande barnet osv...

    Då tråden till slut hade lästs av en kvarts miljon personer så kände vi att vi ville stänga den eftersom de va så enormt många som läste i tysthet... Vi ville även bli mer privata med bilder osv så nu är tråden stängd. Jag har fått oändliga mail från tjejer som vill testa våra metoder o är nyfikna på hur det har gått för oss alla...
    Efter många MA o MF i tråden så är nu alla gravida (en av oss har tagit paus fr FL o bebisbakande)... Alla utom 1 person än så länge har fått/ väntar flicka!!! Så här är vår sammanfattning så här långt.... 

    Födda bebisar Baby:

    partouze - Bakat pojke. Fött flicka!
    Jumpdog- Bakat flicka. Fött en flicka!
    minandra - Bakat flicka. Fött en flicka!
    Nifi - Bakat bebis.  Fött flicka!
    Syskonförsök - Bakat bebis.Fött pojke! 

    Gravida Gravid:

    RobzMarley - Bakat flicka. Väntar flicka!
    nivea bbb- Bakat flicka. Väntar flicka!    (trådstartaren ninni bbb)
    Kaksmulan - Bakat bebis. Väntar flicka!
    Leona (bule). Bakat pojke. Väntar flicka!

    Gravida Vet ej kön ännu.{#emotions_dlg.flower}..
    LeiaBus    
    bebissugen
    underbaraprinsar

    {#emotions_dlg.flower}Vår gemensamma (övergripande) sammanfattning! {#emotions_dlg.flower}HUR exakt vi gjort/ knep kommer vi uppdatera denna tråd med !!!! 

    Summering bäst för baka flicka:
    Sex: 2.5-4 dagar innan ÄL (alltså innan ägg+spermie möts).
    Sekret: Inte för segt slem (Teracough)
    Äta / dricka: Tranbärskapslar, mjölkprodukter, veg-kost. Folsyra, försurande kost för lågt PH.
    Sexande:  Missionären, Ingen orgasm för kvinnan. (viss teori hävdar att orgasm efter mannen är ok) För mannen: Varm dusch/ bad innan sex.

    Summering bäst för baka pojke:
    Sex:  På ÄL-dagen samt dagen efter.
    Sekret:  Segt slem
    Sexande: Bakifrån, Orgasm för kvinnan innan mannen - bidrar till basiskt PH.
    Äta:  Folsyra + basisk kost för högt /normalt PH För mannen: drick kaffe. Svala kalsonger, ej duscha varmt  

    Frågor som ni har osv KAN vi svara på om personen vill/ har tid/ orkar.. men vi vill inte lova att vi kommer svara på frågorna ...   

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-05 09:58
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-06-04 13:08
    Väntar:
    RobzMarley - Bakat flicka. Väntar flicka!
    nivea bbb- Bakat flicka. Väntar flicka!
    Kaksmulan - Bakat bebis. Väntar flicka!
    Leona - Bakat pojke. Väntar flicka!
    LeiaBus - Bakat pojke. Väntar flicka!
    Underbaraprinsar - Bakat flicka. Väntar pojke!
    Lyckligamamman - Bakat flicka - Väntar pojke!
  • Svar på tråden Sammanfattning "Gender Selection Kit för att få barn me en önskan om ett visst kön"-tråden!
  • Älva1973

    Loppan: sambon har en bror och hans pappa har en bror, sambons farbror har en son och farbroderns son har en son ... haha oj det har jag inte tänkt på förrän nu.,, det var väldigt mycket söner nu när jag tänker efter.

    Men jag vet inte om det där stämmer riktigt. Jag tror mer på slumpen eller att man kan öka på fördelen med kost, vitaminer och ph.

  • nivea bbb

    Hej tjejer :)
    Tänkte bara kika in o säga att KUL att ni följs åt.. Jag hinner inte läsa så ofta nu mera men går in ibland o läser lite..
    Spännande o all lycka till er :)

    Vet inte om någon hade nå fråga till mig..? Har nu 23 mail i inbox så jag orkar inte läsa allt.. Men fråga isf hellre här så ser jag de lättare :)
    Kram på er alla..!

  • 4 prinsar

    Loppan:nej du jag har fått veta att jag har endometrios som sitter för hela livmoderväggen därr ägget annars ska fästa så tyvärr det kommer inte kunna gå att bli gravid.Men jag har iaf tre friska sönert vilket är underbart!


    Liam020702Elliot050329Mio080703
  • Älva1973

    3 härliga killar: beklagar det tråkiga beskedet med din livmoder :(
    Men det är en fantastisk gåva att ha tre fina söner (jag har två) :)

    Kan själv uppdatera min status och jag är gravid i v.19 nu efter IVF. Utredning visade på pco och då har man inte många chanser per år att bli gravid. Ägglossningen strulade ännu mer efter mitt MA. Då vi inte får den ekonomiska hjälpen i sverige med IVF pga min ålder så åkte vi utomlands där man även kan kromosomtesta. Detta för att vara säker på att vi får ett friskt barn och att chansen för att IVF ska lyckas. Mådde så dåligt av att bli inte blev gravid igen så vi tog saken i egna händer. Vi fick även möjlighet att välja könet och den enda flickan satte vi in och det tog sig. Vi har även två pojkar i frysen som vi hade satt in om detta försök inte hade lyckats.

    Om jag nu känner efter så betyder en lyckad graviditet allt för mig, jag känner mig så stolt över allt jag orkat gå igenom denna vinter, känner en lättnad över att snart få hålla vårt älskade barn i famnen.

    Hur har det gått för er andra?

  • Loppan27

    Tre härliga killar - Tack för ditt svar! Och ursäkta mitt jättesena inlägg. Har helt glömt bort Familjeliv ett tag. Så tråkigt att läsa, men som du säger så har du tre friska barn. Så då har du alltså fått endometrios nu. Vilken tur att du hann få tre barn innan du fick det. Hoppas att du mår ok trots omständigheterna och att du lyckats acceptera situationen, även om det kan vara svårt när man har en önskan om något. 

    Mina pojkar är nu 2 år, 4 år och 6 år och jag har inga planer på att försöka få fler barn. Känns fullt upp som det är :) 

    Älva - Grattis till din lyckade graviditet. Hade ingen aning om att man kunde välja kön med. Hoppas att allt går fint!

     

  • gulahumlan

    Hej allihopa! Jag skrev här senast i november när jag var i vecka 5. Nu är jag i vecka 37 - tiden har gått fort.. Vi (jag) försökte baka tjejbebis eftersom vi har två killar sen innan..

    Såhär gjorde jag: Hade sex 2-3 dagar innan ÄL, åt tranbärskapslar, tvättade mig med aco intimtvål som har lågt ph-värde, åt bisolvon innan ÄL, ätit mycket mjölkprodukter, folsyra 1 gång per dag..

    Vi fick reda på könet på RUL i februari men har glömt att skriva.. Det blir en kille till. Jag kände på mig det hela tiden, så det kom inte som en chock, och inte blev jag besviken heller som jag var orolig för att jag skulle bli. Jag känner mig faktiskt väldigt nöjd med att få tre killar även om det känns lite tråkigt att troligtvis aldrig få en tjej. Nu är det mer omgivningen som "tycker synd" om oss.. Jag och resten av familjen längtar istället jättemycket efter bebis som ska komma med planerat kejsarsnitt 16 juli <3

  • 4 prinsar

    Hej igen nu kommer jag med chockande nyhet;jag är GRAVID!Öhhhh!Hur gick det här till,jag va ju utdömd sen slappnade jag av o släppte allt då blir jag gravid!!!!GladBim idag tog ett test igår o ett idag starka plus olika märken...hoppas det går vägen då får vi en marsbebis.vi hade sex på torsdagen o på lör el sön va äl så ett riktigt tjejbak juKyss


    Liam020702Elliot050329Mio080703
Svar på tråden Sammanfattning "Gender Selection Kit för att få barn me en önskan om ett visst kön"-tråden!