Inlägg från: Anonym (Alice) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alice)

    köpt bil, vem betalar skatten??

    Anonym (hmm) skrev 2012-04-24 19:52:09 följande:
    Ingenting bestämdes om skatten, då utgår man väl ifrån att det är lagen som gäller? Det är väl inte vårt problem att han inte har koll på lagen?
    Om han har gått med på att sänka priset på en bil ni egentligen inte har råd med ingår det väl i god affärsetik att ni betalar skatten. Om gubben betaloar skatten åker han ju på en riktig förlustaffären stackarn. Usch för köpare som er!
  • Anonym (Alice)
    Anonym (hmm) skrev 2012-04-24 20:10:06 följande:
    Då begår han ett brott, han har då ändrat i ett papper som redan är ikryssat och underskrivet och det är olagligt.

    Vad är det som säger att han inte ställer av bilen ändå om vi betalar skatten som står i hans namn? Då får han tillbaka de skattepengarna och vi måste betala skatten igen...! 
    Se det som en läxa för framtiden - lev inte över era tillgångar.
  • Anonym (Alice)

    Det måste vara jobbigt att vara så snål och girig att man vid en fördelaktig affär inte kan på sig att betala skatten, tragiskt.

  • Anonym (Alice)
    hon mot strömmen skrev 2012-04-24 21:16:29 följande:
    Tala då FAN om för mig hur fan gubbben min har fått igenom ett ägarbyte där säljaren aldrig skickade in pappret på ägarbytet genom att han hade ett ordentligt kvitto med alla detaljer som behövdes för att genomföra ägarbytet?????????  Det var tom dåvarande vägverket som upplyste honom att han skulle gå tillväga på det sättet. 

    Men ni vet ju bäst.   
    Du svarar ju på frågan själv; dåvarande Vägverket.
Svar på tråden köpt bil, vem betalar skatten??