• Humsebumsen

    Bebis i början på 2013 !

    Hej alla=)

    Vad många med ös här. Jag har inte fått det iaf. Satte in två ägg den 12e maj, testade positivt den27e och vul blir den 21 juni=)

    Har också lite mensvärk ibland och känner mig illamående mer och mer. Får äta ofta helt enkelt=)

    Känner redan att magen är tjock och får köra med gummiband i byxknappen, helst hade jag haft klänning på mig varje dag, men det är inte riktigt väder för det ännu. Brrr, hur kan det vara så kallt i juni!!!      

  • Humsebumsen

    VUL idag och fick se ett hjärta slå. 17 mm. BF 31/1-13.
    Sambon blev lugn, skönt att det inta var två. Mig hade det inte gjort ngt om det var två, men är självklart glad att det funkar överhuvudtaget
    Inskrivning på måndag. Sen två veckor jobb sen fyra veckor semester Härligt!!!

    Grattis alla ni andra, så kul att höra att allt e bra med er och den lille

  • Humsebumsen

    Grattis MissMary
    Ang. Äta på midsommar så skall det vara fritt fram för sill-ätarna vilket jag är glad över. Det är mest delikatess ostar som inte blivit uppvärmda till "kok-punkt" som man skall vara försiktig med.

    Trevlig midsommar alla

  • Humsebumsen

    Ojojoj vilken växt-värk man har i "magen". Känns precis om vid ägglossning och är värst på kvällen eller när man har på sig för trånga byxor.

    Har köpt sådana där förlängare till knapparna på byxorna så jag skall kunna ha mina vanliga byxor ett tag till (hoppas jag iaf). Hoppas det kommer på posten imon!!! 

    Hur känns det för er andra? 

  • Humsebumsen

    Kämpavidare: köpte dem på jollyroom. Det var rea tom så 99 istället för 299!!! Heter bellybelt. Jag är i v 9. Men kan säga att jag haft det jobbigt sen V6 typ. Beror säkert på att man är svullen oxå tror jag med

  • Humsebumsen

    Absolut MissMary!
    Och var glada om ni inte har "värre" symptom än ömmande bröst. Illamåendet jag hade (tvingas numera bort med postafen) var värre än min värsta bakfylla, och den varade några dgr kan jag säga

Svar på tråden Bebis i början på 2013 !