• Anonym

    Lurad av ICA, COOP mfl.

    SolOchSnö skrev 2012-05-11 23:20:14 följande:
    Jag tycker också att det låter som att den i kassan glömde slå ut kvittot från kunden innan. Betalade du alltså allt med kort? Kan du kolla hur mycket som är draget från kortet i din internetbank? Är du helt säker på att det bara är blöjorna som du inte köpte?
    Japp helt säker.. betalade allt med kort.

    Kolla bilden ovan.
  • Anonym
    Fins Mamma skrev 2012-05-11 23:25:56 följande:
    du skulle ha betalt 402 kronor utan blöjorna medräknade och du fick betala 367.. så jo, du tjänade 35 kronor på det samt bonus. kassörskan har inte slagit ut kvittot emellan.
    haha ja jag såg det nu med... herre... jaja bra att få rätsida på detta slipper jag ligga sömnlös inatt o hata ICA.. typ
  • Anonym
    SolOchSnö skrev 2012-05-11 23:29:20 följande:
    Ok, men om du kan kolla hur mycket de har dragit från kortet så vet du i alla fall om du har fått betala för mycket. Om du har betalat den summa som står som kortbetalning på kvittot så har du nog betalat mindre än dina varor kostade.
    ja o plus gratis tårta o tårtspade... inte illa alls
  • Anonym

    haha folk som läser denna tråden lär ju tro jag är världens snålhuvve..

  • Anonym

    O vore jag nu en helderlig medborgare så borde jag kanske gå tillbaka ändå och berätta att jag fått betala MINDRE än vad jag skulle? Men nä.. skiter nog i det.. är för lat. Dessutom har de krånglat så många ggr så ser det som en liten kompensation för besväret

  • Anonym

    Jag känner igen mig till 100%. De slår alltid in fel pris för mig, typ 8 ggr av 10. Även om det bara handlar om några småkronor så är det inte okej, står det "3 för 2" så ska det vara 3 för två också... Det gör stor skillnad i min ekonomi eftersom jag tjänar oerhört lite pengar.

  • Anonym
    Ravenna skrev 2012-05-12 07:09:39 följande:
    Sist jag var på ÖB fick jag en utemöbelgrupp för 1000 kr mindre än prislappen, för kassörskan scannade fel. Då höll jag käften. ;-P
    Fy fasen vad oärligt!!!
  • Anonym
    Ravenna skrev 2012-05-12 07:06:42 följande:
    Kolla kvittot innan du lämnar butiken.

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-05-11 22:36:55 följande:
    Men där går det inte att använda sig av rabatter...

    Jodå, när du betalar så får du rabbaterna.
  • Anonym

    Testa att börja skanna dina varor själv om det finns tillgång, då ser man ju direkt vad som kommer med

  • Anonym

    Jag brukar självscanna mina varor, och när jag fått ut kvittot så kollar jag igenom det för att se att de rabatter som ska dras har gjort det. Annars säger jag till direkt. Och både Ica och Coop brukar ha system för att när det blir fel pga dem så får man en värdecheck eller liknande... T.ex. om man missar en rabatt för att de lagt in fel i datasystemet. Är det jag själv som plockat en vara som inte var med i rabatten, så har jag möjlighet att byta ut det, och få rabatten.

  • Anonym

    Jag tycker det är märkligt att alla butiker blåser just dig ts. Jag handlar ofta och jag har aldrig blivit lurad av någon butik. Undrar hur det kan komma sig.

  • Anonym

    Jag håller med TS, det är ofta Ica gör fel och man har betalat för mycket! Fruktansvärt irriterande! Kan stå på skylten att det är extrapris, men när man kollar kvittot har det tagit betalt ordinarie pris.

  • Anonym
    mrsStatham skrev 2012-05-14 18:03:31 följande:
    Nej det har jag inte, men du kan ju försöka förklara hur du har tolkat det.

    Jag räknar ihop vad ts har köpt och sedan drar av det hon har betalat. Eftersom hon varken köpt eller betalat för blöjorna så räknas inte de med...
Svar på tråden Lurad av ICA, COOP mfl.