• Anonym (undrar)

    profil på BC

    Hej! Jag lånade precis  min makes dator (vår egentligen så jag får ha den) och när jag skulle skriva in en webbadress fick jag upp att han varit inne på body contact. Det jag fick upp var en medlemssida där profilen verkar stämma in på min man (förutom att jag inte visste att han var binyfiken -  och singel!). Det var också en massa skickade mail. Det jag vill veta innan jag konfronterar honom är att det säkert är hans profil. Det är väl inte så att man får upp nån låtsasprofil när man går in på sidan för att man ska se hur det ser ut? Vill gärna ha svar innan han kommer hem.

  • Svar på tråden profil på BC
  • Mamma till flera

    Nej det är det inte.
    Kommer du in på medlemsstat så är du inloggad på profilen du är på!

  • Anonym (undrar)

    Tack för snabbt svar! (även om det inte var det svaret jag ville ha :/ )

  • Anonym (undrar)

    Typ "ska vi ses" eller "ska vi skicka bilder till varandra" och lite porriga grejer. Inte helt ok med andra ord.

  • Anonym (undrar)

    Trodde ALDRIG att han skulle göra nåt sånt här. Kolla på porr /nakenbilder är helt ok för mig, men inte att ta kontakt och vilja ses (och ha sex). Vet ju inte ännu om han träffat nån men det här räcker.

  • Anonym (Sanna)

    Vet du vad jag skulle göra om jag vore du? Jag skulle skapa en egen profil och kontakta honom på BC bara för att se vad han säger (skriver).

  • Anonym (undrar)

    Fast jag vet inte om jag vill vara så "förslagen" (även om idén inte var dum). Tror jag ska konfrontera honom så fort möjlighet ges. Känner att en sån här grej måste räknas som otrohet, eller?

  • Anonym (kille)

    Om den länk du fick upp, enbart såg ut så här: medlem.bodycontact.com/
    Så var det din sambos sida.

    Om den var lång och slutade med ett antal siffror som: /index.php?123456
    så var det någon annan persons sida han besökt.

    Om det är så att han är bisexuell men inte kommit ut, var försiktig. Det är stora känslor att hantera.

  • Anonym (undrar)

    Alltså, den såg ju inte ut som den översta för då kommer man ju bara till inloggningssidan. Men om man är inne på nån annans sida, skulle man verkligen kunna se mailen då? Och vissa var undertecknade med hans namn så det känns ju som om det var hans sida. Lyckades logga ut mig så jag hittar inte länken igen utan kommer bara till inloggningssidan.

    Om han är bisexuell så är det säkert jobbigt för honom som inte kommit ut, men det är väl fortfarande inte ok att vara otrogen? Mailen var både till tjejer och nån enstaka kille.

Svar på tråden profil på BC