Inlägg från: Stövelkatten |Visa alla inlägg
  • Stövelkatten

    bukplastik, före och efter!

    Jag är så himla fascinerad av detta! Har själv delade magmuskler, men jag har aldrig funderat på eventuella medicinska risker. Bara tyckt det är jobbigt att se gravid ut så fort jag var lite mätt eller gasig, samt att magmusklerna ovanför navel (typ vid revbenen) smärtade när jag var svullen. SOm att jag gick och spände ut magen hela tiden. (gör för övrigt ont dagligen nu när jag är gravid. Magen var rund som en fotboll redan v6)
    Hur som helst; jag ska ge mig på Belly Bandit och RÄTT träning av magen efter denna graviditet, och sedan får vi se. Vet inte alls hur mycket magmusklerna gått isär, och givetvis hoppas jag att det kan läkas ihop av sig självt.

    Jag är nämligen väldigt rädd för den smärta osv ni beskriver.

    Hur som helst; snygga magar har ni!


  • Stövelkatten
    sinfulmist skrev 2012-06-06 20:18:26 följande:
    Blev jätte bra men skulle aldrig betala så mycket för den lilla degmagen. Den går att få bort min var dubbelt så stor och jag fick den platt. det enda skillnaden var att jag var skrynklig runt naveln men inget som störde mig.
    Bara för att du var dubbelt så stor och du fick den platt innebär det ju inte att det fungerar så för alla? Det finns ju en tanke med att man helst ska ha ett visst BMI osv innan operation... det handlar ju också om magmusklerna, inte om att träna bort fett.
Svar på tråden bukplastik, före och efter!