• Anonym (Bu)

    Vi som vill leva kvar i relation trots otrohet - kom hit så stöttar vi varann

    Jag kom på min man att han inte var den jag trodde i vintras. Mycket nätflörtande osv, vet dock inte om han har varit fysisk otrogen men jag kan inte tänka annat efter allt jag hittade.

    Jag hade en stor kris i ett par månader där hela min värld rasade. Min man, allt jag trott på, var inte så längre.. en stor stor besvikelse.
    Någonstans måste man ändå bestämma sig för hur man vill göra (fast man egentligen inte kan det, eller kommer någonsin att göra?) men vi har bestämt att gå vidare. Men detta tär på mig varje dag och jag tänker på det ofta. Detta har fått mig som varit den trognaste av de trogna att släppa loss. Jag bryr mig inte lika mycket längre och ser killar igen och flörtar. Vet inte varför jag gör så här men jag mår bra av det, fast jag vet att det är fel.

    Men jag ser på detta som att det är hans fel och det är han som har gjort mig så här, han får skylla sig själv lite..

    Älskar inte honom alls på samma sätt som tidigare och funderar varje dag på skilsmässa.

  • Anonym (Bu)
    Anonym skrev 2012-06-07 13:34:41 följande:
    Det där är nog inte alls ovanligt eller konstigt , en otrohet förstör så mycket mer än bara förtroendet , det får en oxå att omvärdera sin partner helt och hållet , det man trodde om personen stämmer bevisligen inte längre , då börjar man fundera över .... vad är det här för människa egentligen ? vilket lätt kan leda till att man tappar alla känslor för personen oxå... min sambo var inte den jag trodde , hen är någon jag inte gillar...typ.

    Synd att så många inte fattar riktigt hur destruktivt en otrohet är på ALLA plan...
    Ja allt är förstört (nästan) i alla fall kärleken.. och jag undrar om det någonsin går över..? Eller kommer det att sluta med att det blir mitt "fel" tillslut? Jag gör ett övertramp i ren sorg och han dumpar mig? Förmodligen...
  • Anonym (Bu)

    TS!

    Hur är din relation med din man idag? Misstänker du ny otrohet? Har han förändrats något sen "misstaget" ?

Svar på tråden Vi som vill leva kvar i relation trots otrohet - kom hit så stöttar vi varann